Kika Pécs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kika márkával

Értékelés: 3.8 - 5 értékelés

Kika újság 2019.08.27-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

8 nap múlva jár le

Kika újság 2019.08.20-ig

Nézz meg 2 oldalnyi ajánlatot! Holnap jár le!

Kika újság 2019.08.31-ig

Nézz meg 66 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 12 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

12 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Kika termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Kika márkáról

Több Információ a Kika márkáról, Pécs városban

A Kika áruházlánc története röviden

 

 

 

 

A Kika egy ausztriai székhelyű lakberendezési áruházlánc, amelynek alapítása Herbert Koch nevéhez fűződik (1973). Az osztrák tulajdonban lévő vállalat 30 ausztriai, és jó néhány külföldi áruházat működtet, amelyekből 6 Magyarországon található (Budapest, Budaörs, Győr, Debrecen, Pécs). A Kika logisztikai központja St. Pölten városában van, ahol egy nagyjából 100000 négyzetméteres raktárterületen és mintegy 30000 tárolópolcon van elhelyezve a cég hatalmas raktárkészlete. A Kika mintegy 50000 különböző terméket forgalmaz, és jelenleg a lakberendezési piac egyik legjelentősebb szereplőjének számít Európában.

 

Kika Pécs - termékkínálat

 

A pécsi Kika 2006 novembere óta áll a vásárlók rendelkezésre. Az áruházba ellátogató vevőket egy jól strukturált értékesítési terület fogadja, ahol minden, az otthonuk igényes berendezéséhez szükséges terméket egy helyen megtalálnak. A pécsi Kika kínálatában hatalmas választék található a legkülönfélébb bútortípusokból (konyhabútorok, nappaliban használatos bútorok, fürdőszoba bútorok, irodabútorok, gyerekszoba bútorok, kerti bútorok, előszoba bútorok). Emellett óriási választékot nyújt az áruház világítástechnikai berendezésekből (pl. kül- és beltéri lámpák, állólámpák, irodai lámpák stb.), dekorációs termékekből (képek, poszterek, vázák stb.), textíliákból, minőségi szőnyegekből, függönyökből, konyhai eszközökből (étkészletek, tányérok, poharak, kés szettek stb.). A már említett termékek mellett a Kika kínálatában többek között találhatunk még márkás konyhai berendezéseket (pl. kávés és teafőzők), de dizájnos órákat, tükröket, illetve olyan művirágokat is, amelyek a megszólalásig hasonlítanak az igaziakra.

 

Honlap & szolgáltatások

 

A Kika magyar nyelvű webes felülete kiválóan működik, és minden olyan információ megtalálható rajta, amire csak szükség lehet a soron következő vásárlásunk megtervezéséhez. A honlapon egyebek mellett online webáruház is működik, aminek köszönhetően a kedvenc fotelunkban ülve is elintézhetjük a megvásárolni kívánt termékek megrendelését. A Kika weboldalán a Katalógus menüpont alatt többféle akciós újság – online szórólap – is van, amiket mindenféleképpen érdemes átlapozni, mivel ezekben találhatók meg a legjobb ajánlatok, akciók, leárazások, valamint az új bútorkollekciók, és a közeljövőben bevezetésre kerülő termékek. A Kika a szolgáltatások tekintetében is igen magasra tetette a lécet, így a vásárlók számára az áruház területén lévő étterem/kávézó mellett például rendelkezésre áll a 3D-s konyhatervezés, a helyszíni felmérés/mérés, a függönyvarrás, a bútor összeszerelés, a házhozszállítás, valamint a játszóház szolgáltatás (gyerekek számára).

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Makay István utca 7. 7634 Pécs

  • Telefonszám: 06-72/598-211

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-19:00

  • Email cím: vevoszolgalat-605@kika.huA szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem