Kedvenc üzleteid újságai

A leghíresebb márkák akciós ajánlatai

16.09 - 26.09 goods market

Obi

11.09 - 22.09 Obi
12.09 - 25.09 dm
10.09 - 16.09 Euronics
05.09 - 29.09 Media Markt
12.09 - 18.09 Spar
12.09 - 18.09 Spar market

Fun

09.09 - 09.10 Gearbest
12.09 - 18.09 Aldi
12.09 - 18.09 Penny Market

Szeged i üzletek

Más városokban érvényes akciók

Szeged i információk

A Dél-Alföld legnagyobb városa, a több mint 150 ezres lakosságú Szeged kulturális és oktatási, illetve élelmiszeripari szempontból is kiemelkedő települése az országnak. 

Regionális központként természetesen kiskereskedelmi üzletekkel való ellátottsága szintén elsőrangú, így mind a hipermarketláncok, mind az országos élelmiszerdiszkont-üzletek, mind pedig a jól ismert szakáruházak megtalálhatóak Szegeden. 

A szegediek által is kifejezetten kedvelt bevásárlási lehetőséget nyújt akár az élelmiszerek, akár a háztartásban szükséges egyéb áruféleségek tekintetében a két német diszkontbolt-hálózat, a Lidl és az Aldi, amelyek két-két üzlettel képviseltetik magukat a csongrádi megyeszékhelyen. Az Aldi egyébként itt, Szegeden nyitotta meg az első olyan áruházát, amely bevásárlóközpontban kapott helyet. 

Szeged a rövid idő alatt népszerűvé vált nemzetközi kiskereskedelmi diszkontlánc, a Pepco üzletei közül négyet is magáénak tudhat. Ezek a ruházati cikkeket, háztartási eszközöket, lakberendezési-dekorációs kellékeket, játékokat vonzó áron kínáló boltok frekventált bevásárlóközpontok területén várják a vásárlókat (Árkád, Szeged Plaza, Szeged Nova, Napfény Park). 

Akik fontosnak tartják az otthon szépítését, szegedi lakosként többféle lakberendezési üzletlánc boltjaiban is kedvükre válogathatnak. A Szegedi Vadaspark közvetlen közelében található Mömax bútoráruház, a Dorozsmai úton lévő Möbelix, illetve a lakástextíliákat, padlóburkolatokat forgalmazó Diego mellett várhatóan a Kika is újból megjelenik a városban, a korábbi üzletéhez képest nagyobb területű áruházzal. 

A Szegeden vagy környékén építkezőknek, illetve az ezermestereknek és kertészkedőknek a barkács- és építőipari cikkeket forgalmazó, ugyanakkor gazdag választékú kertészeti részleggel is rendelkező szakáruházak jelentik az optimális megoldást. Őket két Obi áruház és egy Praktiker szolgálja ki a szükséges termékek széles választékával. Ne feledkezzünk azonban meg az egyik Obi szomszédságában megtalálható Bodrogi építési és barkácsáruház nyújtotta építőipari árukínálatról sem.