Kik Pécs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kik márkával

Értékelés: 4.6 - 7 értékelés

Kik újság 2018.12.31-ig

Érvényes: 2018.12.05-tól 2018.12.31-ig Közzétéve: 2018.12.11

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 16 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Bögre , Ajándékdoboz , Tányér , Gyertya , Szoknya , Ruha , Képkeret , Rúzs , Körömlakk , Parfüm , divat , árak , Póló , Gyertyatartó , Körömreszelő , Tálca és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
16 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Kik újság 2018.12.31-ig

Érvényes: 2018.11.22-tól 2018.12.31-ig Közzétéve: 2018.12.03

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 16 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Kanapé , Bögre , Kés , Tányér , Párna , Gyertya , Ing , Ruha , Sütő , Számológép , Játék , Időzítő , Lámpa , Képkeret , Kijelző , Pad , Komód , Konyha , Asztal , Szék és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
16 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Kik újság 2018.12.31-ig

Érvényes: 2018.12.12-tól a készlet erejéig Közzétéve: 2018.11.19

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 16 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Szalvéta , Mellény , Pulóver , Szoknya , Ing , Kalap , Ruha , Blúz , Pizsama , Lámpa , divat , Melltartó , árak , Nadrág , Póló , Öv és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
16 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Más

Kik akciós termékek

Több Információ a Kik márkáról, Pécs városban

A KiK története pár mondatban

 

 

 

 

A diszkonthálózatként működőt KiK vállalatot 1994-ben alapította meg Stefan Heining Németországban. A különféle textil termékek forgalmazására specializálódott cég központja is itt található, Böndenben. A KiK az egyik legjelentősebb nagyvállalat a piac ezen szegmensében, számos európai országban jelen van, és körülbelül 25000 alkalmazott foglalkoztat. A KiK 2008-ban lépett be a magyarországi piacra, és a kedvező fogadtatásnak köszönhetően rohamléptékű terjeszkedésbe kezdett. Napjainkban már szinte minden nagyobb lélekszámú településen található egy KiK üzlet, ezért kijelenthető, hogy a vállalat elérte az országos szintű lefedettséget.KiK Pécs - termékkínálat

 

A pécsi KiK üzlet a város egyik frekventált részén, a Park Center-ben található. Az idelátogató vásárlók szinte bármilyen terméket megtalálnak, amire csak szükségük lehet a ruhatáruk felfrissítéséhez, vagy kiegészítéséhez. A bolt kínálatában a divatos, jó minőségű női ruházati cikkek (blúzok, kabátok, felső, ruhák, topok, cipők stb.) mellett különféle kiegészítők, valamint férfiruhák (cipők, kabátok, ingek, pólók, nadrágok, rövid nadrágok stb.), gyerek- és babaruhák, játékok, illetve különféle háztartási eszközök, és a dekorációs funkciójú termékek is szép számban megtalálhatók.

 

KiK webes felület

 

A KiK honlapján a vásárlók megkereshetik a lakóhelyük közelében lévő KiK boltokat, de emellett például a cég által forgalmazott termékeket is megtekinthetik az árucikk katalógus megnyitását követően. Az aktuális ajánlatok, akciók, promóciók jól látható helyen, a nyitóoldalon kerültek elhelyezésre. A webes platformon egy online űrlap is elérthető a felhasználók számára, aminek a segítségével bármikor azonnali üzenetet küldhetünk a cég ügyfélszolgálatának. Erre a célra természetesen az impresszumban található e-mailcímet is használhatjuk.

 

Elérhetőség

  • Cím: Siklósi út 68/a Park Center 7622 Pécs

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

  • vasárnap:09:00-18:00
    Email cím: informacio@kik.hu
notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem