A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem
Cashback promo

Möbelix Miskolc akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Möbelix márkával

Értékelés: 4.5 - 2 értékelés

Möbelix újság 2018.11.21-ig

Érvényes: 2018.11.08-tól 2018.11.21-ig Közzétéve: 2018.11.08

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ágy , Szekrény , Bögre , Paplan , Kosár , Gyertya , Sapka , Lámpák , Kapcsoló , Szőnyeg , Létra , Lámpa , Kábel , Képkeret , Kiegészítők , Vitrin , Fotel , Komód , Matrac , Szék és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Otthon

Möbelix akciós termékek

Möbelix más városokban

Információ a Möbelix újságról

Több Információ a Möbelix márkáról, Miskolc városban

A cég története röviden

 

 

 

Az osztrák tulajdonban lévő XXXLutz égisze alatt működő Möbelix áruházlánc fő profilja a minőségi bútorok értékesítése. A vállalat első áruházát az ausztriai Dronbirn-ben nyitották meg 2002-ben. A hazai bútorpiacon elért sikereken felbuzdulva a Möbelix az ország határain túlnyúló terjeszkedésbe kezdett, aminek köszönhetően Magyarországon is megjelent 2008-ban. A cég az első egységét Dunakesziben nyitotta meg ugyanebben az évben. Ezután nem sokkal később a második Möbelix áruház (Budapest, 2009) is szélesre tárta kapuit a magyar vásárlók előtt. A folyamatos hálózat bővítés eredményeként napjainkra már 7 magyarországi egységgel büszkélkedhet az ausztriai székhelyű multinacionális vállalat.

 

Möbelix Miskolc - termékkínálat

 

A miskolci egységét a város egyik frekventált részén a Pesti út 25. szám alatt nyitotta meg a Möbelix 2010-ben. A bútorok és az egyéb lakásban használatos termékek tekintetében rendkívül széles kínálattal rendelkező áruház rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert az agglomerációban lakók körében. A Möbelix Miskolc termékpalettáján, túlzás nélkül minden olyan bútor megtalálható, ami az otthonunk igényes berendezéséhez szükséges: minőségi konyhabútorok (székek, asztalok, étkező szettek, komplett konyhák), hálószoba bútorok (különböző méretű franciaágyak, egyszemélyes ágyak, heverők, éjjeli szekrények), nappali bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, dohányzó asztalok, szekrénysorok, komódok stb.), gyerekszoba bútorok, fürdőszoba bútorok és előszoba bútorok, valamint kerti bútorok. Emellett a cég kínálatában lévő termékek között rendkívül széles választék található különféle háztartási eszközökből, lakásfelszerelési cikkekből, gépekből, kiegészítőkből, dekorációs funkciójú termékekből. A miskolci Möbelix-nél a barkácsolás szerelmeseire is gondoltak, aminek köszönhetően számos ilyen típusú eszköz, szerszám, és kiegészítő is fellelhető a cég által forgalmazott kiváló minőségű termékek között. A Möbelix informatív honlapján, bármikor hasznos információkhoz juthatunk hozzá az oldalon elérhető akciós újság megnyitásával, amiben többek között a legjobb ajánlatok is megtalálhatók. A Möbelix vásárló több színvonalas szolgáltatást is igénybe vehetnek, amelyek között például megtalálható a házhozszállítás és a 3D-s konyhatervezés, valamint a kedvezményekre feljogosító Előny-kártya is.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Pesti út 25. 3516 Miskolc

  • Telefonszám: +36-46/814-113

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-18:00

  • Email cím: miskolc@moebelix.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!