KiK Miskolc akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a KiK márkával

Értékelés: 3.5 - 23 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a KiK márkáról

Több Információ a KiK márkáról, Miskolc városban

A KiK története

 

 

 

 A KiK egy német gyökerekkel rendelkező nemzetközi textil diszkontlánc, amelyet 1994-ben alapított Stefan Heining. A vállalat központja a németországi Bönden városban található. A főként kedvező árfekvésű textíliák értékesítésére specializálódott vállalat meglepően rövid időn belül a legnagyobb diszkontlánccá nőtte ki magát az országban, amit követően nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. A KiK csak Németországban több, mint 3500 üzletet mondhat magának, így maximális lefedettséggel bír. A KiK magyarországi debütálására 2008-ban került sor, amit követően egymás után nyíltak meg a cég kereskedelmi egységei országszerte. A vállalat manapság mintegy 25000 alkalmazott foglalkoztat; az üzletei megtalálhatók Ausztriában, Szlovéniában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Lengyelországban, illetve Hollandiában és Olaszországban is. A KiK vezetősége további piacok meghódítását is tervbe vette, így valószínűleg a cég hamarosan megjelenik majd a közel-keleti országokban is. A magyarországi KiK hálózat a KiK Textil és Non-Food Kft.égisze alatt működik 2008 óta.

 

KiK Miskolc – termékkínálat

 

A KiK miskolci egysége a város egyik népszerű bevásárlóközpontjában, a Park Centerben található. Az üzletbe betérő vásárlók gyakorlatilag bármilyen típusú ruházati cikket beszerezhetnek itt, az elérhető árú termékek hatalmas választékának köszönhetően. A miskolci KiK boltban számos különféle, divatos női ruhát (felsők, topok, blúzok, pulóverek, dzsekik, mellények, farmerek, nadrágok, ruhák és szoknyák, sportruhák, szandálok, cipők), kiegészítőt (kendők, sálak, sapkák, kesztyűk, övek), női fehérneműt (melltartók, body-k, hálóruhák, zoknik stb.), fürdőruhát, férfiak számára készült termékeket (a cipőktől kezdve a kabátokon át egészen a sapkákig), gyerekruhát (fiú és lány), és babaruhát találhatunk. Az üzlet emellett forgalmaz háztartási eszközöket, lakástextíliákat, dekorációs termékeket, papír- írószereket, sport és szabadidős termékeket, háziállat kiegészítőket, illetve játékokat is.

 

KiK honlap

 

A KiK magyar nyelvű weboldala nagyon könnyen használható a logikus kialakításnak köszönhetően. A céggel kapcsolatos összes fontos információ fellelhető itt, valamint az aktuális kínálatban megtalálható termékek is, amelyeket egy online katalógus megnyitása révén tekinthetünk meg. Természetesen a legújabb ajánlatok, akciók is folyamatosan elérhetők az weblapon, és a megtekintésükhöz csupán rá kell kattintani a megnyitásukra szolgáló promóciós képekre.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Pesti út 19. Park Center 3508 Miskolc

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap:09:00-18:00

  • Email cím: informacio@kik.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem