Kedvenc üzleteid újságai

Győr i információk

Az ország nyugat-dunántúli térségének legjelentősebb városa, a 130 ezer lakójával a Dunántúlon második legnépesebbnek számító Győr, amely Arrabona néven már az ókorban is lakott település volt. 

E nagyvárosban szinte minden fontosabb kiskereskedelmi lánc megtalálható, így a győriek bevásárlásaikat igényeik és pénztárcájuk alapján kényelmesen intézhetik el lakóhelyükön – akár napi élelmiszerek vagy háztartási kellékek, akár műszaki cikkek, lakberendezési kiegészítők vagy barkácsáru tekintetében. 

Az árai és választéka okán egyaránt közkedvelt Lidl és Aldi diszkont-élelmiszerkereskedelmi hálózat Győrben nem kevesebb mint négy-négy üzlettel van jelen. Ezek az Aldi- és Lidl-üzletek könnyen megközelíthetőek akár tömegközlekedéssel is, ezáltal praktikus vásárlási lehetőséget biztosítanak Győr lakóinak. 

Győr és környéke lakosságának körében sokak kedvencévé váltak az elmúlt időszakban a Pepco üzletei, amelyek szimpatikus választékukkal és vonzó áraikkal Győrben immáron négy helyen is várják a ruházati cikkeket, háztartási és dekorációs kellékeket, vagy akár játékszereket vásárolni szándékozókat. 

Az otthon kényelme és attraktív berendezése sokak számára fontos a győriek körében is – ehhez az M1-es autópálya közelében Kika lakberendezési áruház és Möbelix bútoráruház is rendelkezésükre áll, de a különösen lakástextíliák terén kiemelkedő Diego szaküzletet szintúgy útba ejtik, akik függöny, szőnyeg, vagy akár laminált padló okán indulnak bevásárlókörútra. 

Győr-szerte számos drogéria látja el a lakossági igényeket a kozmetikumok széles körétől a táplálékkiegészítőkön át a háztartási vegyi áruig. A DM és Rossmann együttesen tucatnyi üzletet működtet a megyeszékhelyen, de a Family Centerben a Müller Drogéria szintén fellelhető. 

Aki pedig műszaki cikket, háztartási gépet vagy szórakoztatóelektronikai eszközt kíván venni, ezt két győri Media Markt áruházban is megteheti, amelyek közül az egyik az Árkád bevásárlóközpontban, a másik pedig a Királyszék úton található.

Győr i üzletek

Más városokban érvényes akciók

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem