Möbelix Debrecen akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Möbelix márkával

Értékelés: 4.5 - 2 értékelés

Möbelix újság 2019.08.21-ig

Nézz meg 24 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 1 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

Holnap jár le!

Kedvenc üzleteid újságai

Möbelix termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Möbelix márkáról

Több Információ a Möbelix márkáról, Debrecen városban

A Möbelix története

 

 

 

 

 

 

A Möbelix egy főként bútorok és kiegészítő termékek forgalmazására specializálódott áruházlánc, amely az osztrák XXXLutz cég egyik leányvállalataként működik Európában. A Möbelix első egységét az Ausztriában található Dronbirn városban nyitották meg 2002-ben. Ezt követően nem sokkal a cég országos és nemzetközi terjeszkedésbe is kezdett. Jelenleg több mint 70 áruházzal rendelkezik (Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, illetve Magyarországon). Az első magyarországi Möbelix áruház 2008-ban nyitott (Dunakeszi), amit követően megkezdődött a vállalat hazai hálózatának kiépítése. Jelenleg 7 Möbelix áruház van Magyarországon, amelyből 2 Budapesten 5 pedig vidéki nagyvárosokban található.

 

Möbelix Debrencen – termékkínálat

 

A debreceni Möbelix 2018-ban kezdte meg a működését. Az áruház kínálatában lévő termékek között gyakorlatilag az összes olyan bútor és egyéb kiegészítő megtalálható, amire az embernek az otthona berendezéséhez szüksége lehet. A debreceni Möbelix többek között hatalmas választékot kínál a vásárlók számára a nappaliban használatos bútorokból (fotelek, ülőgarnitúrák, dohányzó asztalok, komódok, szekrénysorok és önálló szekrények, polcok stb.), konyhabútorokból (étkező szettek, székek, asztalok, bárszékek, tálalók, vitrinek), fürdőszoba bútorokból, előszoba bútorokból (cipősszekrények, polcok, tükrök, ruhafogasok, állványok és egyéb kiegészítők), irodai bútorokból (íróasztalok, forgó és vendégszékek, vitrinek & szekrények stb), gyermekbútorokból (ágyak, emeletes ágyak, szekrények stb.). Emellett az áruház termékpalettáján különféle világítástechnikai berendezések (bel- és kültéri lámpák, fali és mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák, izzók, dekorvilágítások stb), lakástextíliák, szerszámok, barkácskellékek, kerti bútorok és háztartási eszközök is szerepelnek. A Möbelix honlapján mindig elérhető az éppen aktuális akciós újság, online szórólap is, amiben a legfrissebb ajánlatok is megtalálhatók. A Möbelix a házhozszállítás mellett kisteherautó bérlés lehetőségét, 3D-s konyhatervezést, bútor összeszerelési szolgáltatást, valamint kedvezményes áruhitelt is biztosít az ügyfelei számára.

 

Elérhetőség

  • Cím: Balmazújvárosi út 4, 4002 Debrecen

  • Telefonszám: 06-52/885-200

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:08:00-19:00

  • Email cím: store.dm@moebelix.huA szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem