Kika Debrecen akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kika márkával

Értékelés: 3.8 - 5 értékelés

Kika újság 2019.09.03-ig

Nézz meg 2 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 14 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

14 nap múlva jár le

Kika újság 2019.08.27-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

7 nap múlva jár le

Kika újság 2019.08.20-ig

Nézz meg 2 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

Ma jár le!

Kika újság 2019.08.31-ig

Nézz meg 66 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 11 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

11 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Kika termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Kika márkáról

Több Információ a Kika márkáról, Debrecen városban

A Kika története

 

 

 

 

 

A Kika egy teljesen egyedi koncepción alapuló áruházlánc, amelyet Herbert Koch alapított 1973-ban Ausztriában. A vállalat főként a különböző lakberendezési termékek forgalmazására fókuszál, de számos egyéb árucikket is értékesít. A cég – amely 2018 június vége óta a Signa Holding tulajdonában van - az európai lakberendezési piac egyik meghatározó szereplője; közel 30 áruházzal rendelkezik Ausztriában, de Csehországban, Romániában, Szlovákiában és Magyarországon is vannak üzletei. Hazánkban jelenleg 6 Kika áruház várja a vásárolókat üzletenként több, mint 50000 minőségi termékkel.

 

Kika Debrecen – termékkínálat

 

A debreceni Kika áruházban, amely 2008 áprilisában nyitotta meg a kapuit, a vásárlókat ugyanaz az óriási kínálat fogadja, mint a fővárosi egységekben. Ennek köszönhetőn több, mint 50 ezer különféle minőségi lakberendezési termék közül választhatják ki a számukra megfelelőket. A Kika Debrecenben található áruházában szó szerint bármilyen bútort beszerezhetünk, amire csak az otthonunk igényes berendezéséhez szükségünk lehet. A hatalmas alapterületű üzletben temérdek nappali szobában használatos bútort (ülőgarnitúrák, szekrénysorok, polcok, dohányzóasztalok, fotelek, kanapék stb.), hálószoba bútort (ágyak, komódok és éjjeli szekrények), konyha és étkező bútort (konyhabútorok, elemes bútorok, étkezőasztalok, székek, étkezőgarnitúrák, vitrinek és tárolók) előszoba bútort (pl. ruhafogasok, cipősszekrények), gyerekszoba bútort (ágyak, fotelek, ülőzsákok), fürdőszoba bútort, irodai bútort (székek, íróasztalok stb.), kerti bútort (nyugágyak, hintaágyak, kerti padok, szettek találhatunk. Emellett természetesen a lakásban használatos összes kiegészítő (textíliák, lámpák, szőnyegek, tapéták, függönyök, karnisok, dekorációk, főzéshez és tálaláshoz szükséges eszközök, tárolóeszközök, poharak stb.) is beszerezhető itt.Weboldal & szolgáltatások

 

A Kika magyarországi honlapja felhasználóbarát kialakítású, aminek hála rendkívül egyszerűen használható, és pár kattintással minden fontos információ azonnal elérhető rajta. Az oldalon többféle funkció is a felhasználók rendelkezésére áll (pl. áruház kereső interaktív térképpel, online webáruház, katalógus, intelligens keresőrendszer stb.). Az aktuális ajánlatok is bármikor megtekinthetők a webes felületen az akciós újság megnyitásával (többféle katalógus is a fent van az oldalon). A Kika minőségi szolgáltatásokat is nyújt a magyarországi ügyfelei számára, amelyek között szerepel a házhozszállítás, az összeszerelés, a Kika busz (200E Ft vásárlás felett), a részletfizetés lehetősége, a 3D-s konyhatervezés és helyszíni felmérés, a függönyvarrás, valamint a gyerekek számára biztosított Kika játszóház.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Kishatár u. 32. 4031 Debrecen

  • Telefonszám: 06-52/518-211

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-19:00

  • Email cím: vevoszolgalat-607@kika.hu