Kik Debrecen akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kik márkával

Értékelés: 4.6 - 7 értékelés

Kik újság 2018.12.31-ig

Érvényes: 2018.11.22-tól 2018.12.31-ig Közzétéve: 2018.12.03

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 21 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Kanapé , Bögre , Kés , Tányér , Párna , Gyertya , Ing , Ruha , Sütő , Számológép , Játék , Időzítő , Lámpa , Képkeret , Kijelző , Pad , Komód , Konyha , Asztal , Szék és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
21 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Kik újság 2018.12.31-ig

Érvényes: 2018.12.12-tól a készlet erejéig Közzétéve: 2018.11.19

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 21 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Szalvéta , Mellény , Pulóver , Szoknya , Ing , Kalap , Ruha , Blúz , Pizsama , Lámpa , divat , Melltartó , árak , Nadrág , Póló , Öv és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
21 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Más

Kik akciós termékek

Több Információ a Kik márkáról, Debrecen városban

Néhány gondolat a KiK történetről

 

 

 

A KiK egyike Európa legnagyobb diszkont láncainak. A vállalat fő profilját a különböző textíliák (ruházati termékek) forgalmazása teszi ki. A KiK-et a németországi Bönden-ben alapította Stefan Heining azzal a céllal, hogy elérhető árú, minőségi termékekkel lássa el a német vásárlókat. A cég, az alapítását követően évek folyamán folyamatosan, dinamikusan fejlődött, aminek eredményeként napjainkban már 3500-nál is több üzletet mondhat magáénak Németországban. A hazai siker – mint ahogyan más nagy cégeknél is – katalizátorként szolgált arra, hogy a KiK a nemzetközi „hadszíntéren” is megmérettesse magát, ahol meglepően könnyedén véve minden akadályt, egymás után hódította meg a környező országok piacait. A KiK 2008-ban debütált hazánkban, és az azóta eltelt 10 év alatt hatalmas népszerűségre tett szert a vásárlók körében. Ebben mondjuk nincs is semmi meglepő, hiszen a hazai boltok kínálata egységes, azaz bármelyikbe is térünk be, kiváló minőségű termékek, és pénztárcabarát árak fogadnak.

 

Debreceni KiK üzletek - termékkínálat

 

A KiK jelenleg két üzletet is működtet Debrecenben. Mindkettő frekventált, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen van (Kishatár u., illetve Mikepércsi u.). Bármelyiket is keressük fel vásárlás céljából, biztos, hogy meg fogjuk találni az ízlésünknek tökéletesen megfelelő ruházati cikkeket. Legyen szó akár női ruhákról, férfiruhákról, gyermekruhákról és babaruhákról, háztartási eszközökről, dekorációs funkciójú árucikkekről, hatalmas választékból válogathatunk kedvünkre. Ugyanez mondhat el a debreceni KiK boltok által forgalmazott különféle játékok, papír- írószerek, háziállatok számára készült termékek esetében is.

 

KiK – weboldal funkciók és szolgáltatások

 

A KiK magyar nyelvű honalapját felkeresve értesülhetünk a céggel kapcsolatos friss hírekről, újdonságokról, és többféle praktikus funkciót is igénybe vehetünk. Például a weblapot használva egy online űrlappal azonnali üzenetet is küldhetünk a cég ügyfélszolgálatának, de emellett pár kattintással kikereshetjük a hozzánk legközelebb lévő KiK üzleteket, és természetesen a katalógus összes termékét is közelebbről szemügyre vehetjük.

 

Debreceni KiK üzletek elérhetőségei

 

  • Cím: Kishatár u. 9. 4031 Debrecen

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap:09:00-18:00

  • Email cím: informacio@kik.hu

 

  • Mikepércsi u. 168 4030 Debrecen (My Box Center)

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap:09:00-18:00

  • Email cím: informacio@kik.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem