Kik Debrecen akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kik márkával

Értékelés: 3.5 - 17 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Kik márkáról

Több Információ a Kik márkáról, Debrecen városban

Néhány gondolat a KiK történetről

 

 

 

A KiK egyike Európa legnagyobb diszkont láncainak. A vállalat fő profilját a különböző textíliák (ruházati termékek) forgalmazása teszi ki. A KiK-et a németországi Bönden-ben alapította Stefan Heining azzal a céllal, hogy elérhető árú, minőségi termékekkel lássa el a német vásárlókat. A cég, az alapítását követően évek folyamán folyamatosan, dinamikusan fejlődött, aminek eredményeként napjainkban már 3500-nál is több üzletet mondhat magáénak Németországban. A hazai siker – mint ahogyan más nagy cégeknél is – katalizátorként szolgált arra, hogy a KiK a nemzetközi „hadszíntéren” is megmérettesse magát, ahol meglepően könnyedén véve minden akadályt, egymás után hódította meg a környező országok piacait. A KiK 2008-ban debütált hazánkban, és az azóta eltelt 10 év alatt hatalmas népszerűségre tett szert a vásárlók körében. Ebben mondjuk nincs is semmi meglepő, hiszen a hazai boltok kínálata egységes, azaz bármelyikbe is térünk be, kiváló minőségű termékek, és pénztárcabarát árak fogadnak.

 

Debreceni KiK üzletek - termékkínálat

 

A KiK jelenleg két üzletet is működtet Debrecenben. Mindkettő frekventált, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen van (Kishatár u., illetve Mikepércsi u.). Bármelyiket is keressük fel vásárlás céljából, biztos, hogy meg fogjuk találni az ízlésünknek tökéletesen megfelelő ruházati cikkeket. Legyen szó akár női ruhákról, férfiruhákról, gyermekruhákról és babaruhákról, háztartási eszközökről, dekorációs funkciójú árucikkekről, hatalmas választékból válogathatunk kedvünkre. Ugyanez mondhat el a debreceni KiK boltok által forgalmazott különféle játékok, papír- írószerek, háziállatok számára készült termékek esetében is.

 

KiK – weboldal funkciók és szolgáltatások

 

A KiK magyar nyelvű honalapját felkeresve értesülhetünk a céggel kapcsolatos friss hírekről, újdonságokról, és többféle praktikus funkciót is igénybe vehetünk. Például a weblapot használva egy online űrlappal azonnali üzenetet is küldhetünk a cég ügyfélszolgálatának, de emellett pár kattintással kikereshetjük a hozzánk legközelebb lévő KiK üzleteket, és természetesen a katalógus összes termékét is közelebbről szemügyre vehetjük.

 

Debreceni KiK üzletek elérhetőségei

 

  • Cím: Kishatár u. 9. 4031 Debrecen

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap:09:00-18:00

  • Email cím: informacio@kik.hu

 

  • Mikepércsi u. 168 4030 Debrecen (My Box Center)

  • Telefonszám: +(36)1-433-1340

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap:09:00-18:00

  • Email cím: informacio@kik.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem