A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Cashback promo

Pepco Zalaegerszeg akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 4.2 - 28 értékelés
Újságok Termékek

Pepco újság 2018.10.25-ig

Érvényes: 2018.10.12-tól 2018.10.25-ig Közzétéve: 2018.10.11

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Vödör , Párnahuzat , Pulóver , Kalap , Sál , Játék , Sapka , Ágytakaró , Szőnyeg , Képkeret , Kiegészítők és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
8 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Pepco akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Pepco márkáról, Zalaegerszeg városban

Néhány gondolat a Pepco történetéről

 

 

 

 

 

Az elsősorban ruhák és háztartási eszközök értékesítésére szakosodott Pepco-t Lengyelországban alapították 1999-ben. A hazai sikereket meglovagolva a diszkontlánc nemzetközi szintű terjeszkedésbe kezdett, aminek eredményeként – többek között – Magyarországon is megjelent 2015-ben. Az elmúlt pár évben a Pepco 129 boltból álló hálózatot épített ki hazánkban, amelyek révén országos szintű lefedettséget ért el. A Pepco a versenyképes árainak, és a minőségi termékeknek köszönhetően manapság kimondottan népszerűnek számít a magyar fogyasztók körében; a vállalat számos nemzetközi díjat is magáénak mondhat, és egyebek mellett igen jó online értékeléssel büszkélkedhet.

 

Zalaegerszegi üzletek – termékkínálat

 

A Pepco jelenleg két kereskedelmi egységet működtet a városban, amelyek közül az egyik a Balatoni úton, míg a másik a Stadion utcában található. Minkét üzlet kínálatában megtalálhatók a legdivatosabb női és férfiruhák, a kényelmes gyermekruhák, a különböző típusú fehérneműk, és az egyéb jellegű ruházati termékek. Emellett a zalaegerszegi Pepco boltok forgalmaznak még papír- írószereket, dekorációs termékeket, gyermekjátékokat, készségfejlesztő játékokat, háztartásai eszközöket, tárolóeszközöket, és különböző típusú kiegészítőket.

 

Online felület

 

A Pepco hazai weboldalát felkereső látogatókat felhasználóbarát kialakítás, letisztul dizájn, és jól strukturált menürendszer várja. A weboldalon minden fontos információ pár kattintással elérhető, az aloldalak pár másodperc alatt betöltődnek, a navigáció gyors és magától értetődő. A weblapon elérhető az online akciós újság funkció is, ami rendkívül praktikus, mivel így 1-2 egérkattintással bármikor értesülhetünk a legújabb ajánlatokról, promóciókról, kedvezményekről.

 

A Pepco zalaegerszegi üzleteinek elérhetőségei

 

 • Cím: Balatoni út 5-7 8900 Zalaegerszeg

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

  • vasárnap: 10:00 - 18:00

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

 

 • Cím: Stadion utca 5 8900 Zalaegerszeg

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

  • vasárnap: 10:00 - 18:00

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!