Auchan Zalaegerszeg akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.8 - 18 értékelés

Auchan újság lejárati dátum 02.02.2022-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot! 7 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Auchan márkáról

Több Információ a Auchan márkáról, Zalaegerszeg városban

További információ a zalaegerszegi Auchan áruházról

 

A Zala megye 58 ezres lélekszámú megyeszékhelyén található szupermarket 2018-ban nyitotta meg kapuit a belvárostól néhány utcányira, a ZTE-stadion mellett található Zala Plázában. A zalaegerszegi üzlet a lánc második szupermarket-jellegű üzlete Magyarországon.

 

Az Auchan áruházaiban több tízezer különböző terméket kínál vásárlóinak. A sajátmárkás termékek köre évről évre bővül - ma már ezek száma is többezer. Az élelmiszerosztályon friss hús, pékáru, zöldség-gyümölcs és tartós élelmiszerek kínálatából lehet válogatni; ezenkívül háztartási eszközök és műszaki cikkek, lakberendezési termékek, játékok, barkácsáruk és számos szezonális termék is széles választékban kapható.

 

Az Auchan Zalaegerszeg aktuális akcióiról a weboldalunkon található akciós katalógus nyújt tájékoztatást. Az online reklámújság segítségével jobban megtervezhető a bevásárlás, mielőtt a zalaegerszegi szupermarketbe látogat. A legfrissebb Auchan akciós újság nálunk mindig megtalálható.

 

Nyitvatartás  Zalaegerszeg

 

  • Auchan Zalaegerszeg

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Stadion utca 5. (Zala Pláza)

Központi telefonszám: 06-80-10-90-10

 

  • A zalaegerszegi Auchan nyitva tartása:

 

hétfő-péntek: 07:00-20:00

szombat-vasárnap: 08:00-20:00

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem