Zuhanykabin

1 Zuhanykabin ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 1 Zuhanykabin ajánlatot találtunk.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

Nagy kedveltségre tett szert az elmúlt néhány évtized során a kádban fürdés alternatívájaként a zuhanyozás, amelyet azelőtt főleg sportolást vagy a tornaórát követően az öltözői zuhanyzó-helyiségben élveztünk. E tisztálkodási módnak dicsérik víztakarékosságát, de élvezetes mivolta valószínűleg legalább annyira hozzájárul népszerűségéhez, mint gazdaságossága és praktikuma. Míg a kádban elheveredni relaxációs hatású, addig a zuhany – vagyis a vidáman csobogó meleg víz – alá beállni frissítő, üdítő érzés.

 

Nyári kánikulában pedig egy-egy gyors napközbeni letusolás elviselhetőbbé teszi a forróság átvészelését.

 

Mivel szinte minden fürdőszoba fel van szerelve fürdőkáddal, a zuhanyozás kulturált körülményeit legegyszerűbben egy kádparaván felszerelésével oldhatjuk meg. A tusolás népszerűségével párhuzamosan azonban egyre elterjedtebbé váltak a háztartások fürdőszobáiban a zuhanykabinok.

 

Eleinte néhány design és forma jelentette a választékot – ma azonban már számos különféle zuhanykabin kapható. A szögletes és az íves zuhanykabin mellett megjelentek az aszimmetrikus alakú termékek, illetve a hátfalas típusok. A zuhanyajtó kialakítása ugyancsak többféle lehet: görgős tolóajtós, nyílóajtós vagy harmónikaajtós. 70x70 cm-től 80x120 cm-ig legalább féltucat különböző méretben találunk a szaküzletekben zuhanykabin-modelleket.

 

Kiemelkedő fürdési élményt nyújt a hidromasszázs zuhanykabin; az utóbbi időben pedig divatossá vált a rendkívül kényelmes használatot lehetővé tévő épített zuhany, amelyből a zuhanytálca el is hagyható; a beépített padlóösszefolyó vagy zuhanyfolyóka pedig gondoskodik a megfelelő vízelvezetésről.

 

A zuhanykabin-árak igen széles skálán mozognak. A Praktiker, Bauhaus vagy Obi barkácsáruházak mellett számtalan fürdőszobaszalon is gondoskodik róla, hogy kellően nagy kínálatból választhassuk ki az igényeinknek és pénztárcánk vastagságának legjobban megfelelő zuhanykabint, legyen az Wellis, Radaway, Ravak vagy egyéb márkájú. Természetesen kiegészítőkből – zuhanypanel, zuhany-csaptelep vagy zuhanyfej – szintén gazdag a választék.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem