TV szett ajánlatai

Termékek a kedvenc üzleteid újságaiban

Nincs találat

Error 404
Legjobb üzletek
Mutatott 12 102 üzleté
NÉZD MEG AZ ÖSSZES ÜZLETET!

Információ a TV szett termékről

Tévézni szinte mindenki szeret – a fárasztó munkanap végén jól esik lehuppanni a fotelbe és megnézni egy izgalmas filmet vagy a kedvenc sorozatunk következő részét.

 

A sok-sok évtizeden át megszokott katódsugárcsöves tévé dobozait ma már a legtöbb háztartásban felváltották a lapostévék. Eleinte a plazmatévéknek állt a zászló, azonban e televíziókat kiszorították az LCD tv-k (LED háttérvilágítással), illetve az OLED tévék.

 

A korszerű tv-k képminőségben komoly előrelépést jelentenek - a HD-ready készülékektől a full HD-n át a 4K (sőt 8K) ultraHD-ig egyre komolyabb felbontásokat produkálva.

 

A tévé helyigénye sajátosan változott az elmúlt időszakban, mivel mélységében szinte most már alig foglal helyet (így a falra is felszerelhető egy megfelelő konzol segítségével), ugyanakkor a képernyőméret a tipikus tv-készülék esetében sokszorosára nőtt. Ma a 40 colos fölötti, vagyis 100 centinél nagyobb képátmérő egyáltalán nem kirívó.

 

Az új tévék egy jelentős hányada okos tv, azaz integrált internetes funkciókkal rendelkező, sokrétűbb tartalomfogyasztást lehetővé tévő készülék.

 

A tv-árak nagyon nagy szórást mutatnak, hiszen még tv-akció sem szükséges ahhoz, hogy néhány tízezer forintért vehessünk tévékészüléket, ugyanakkor a sokszázezres, sőt milliós tévé-modellek egyetlen áruházban sem kerülhetik el figyelmünket, ugyanis ezek mindig kiemelt helyre kerülnek.

 

A tv-márkák közül a legismertebb nevek között a Sony, a Samsung, az LG vagy a Philips említhető. A hipermarketek (Auchan, Tesco) vagy a Media Markt emellett még saját márkanév alatt is kínálnak relatíve olcsó tv-készülékeket. A szemfüles tévévásárló pedig valamelyik szórakoztatóelektronikai cikkeket forgalmazó (web)áruház időszakos kedvezményeinek köszönhetően a drágább modellek közül is kifoghat egy akciós tv-t.

 

A tv-vásárlás ezért egyfelől izgalmas feladat, hiszen napi szórakozásunk alapvető eszközéről van szó, ugyanakkor sok fejtörést is okozhat a számos figyelembe veendő szempont miatt.