Torta

3 Torta ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 3 Torta ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Torta etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

26.01 - 31.12 Tupperware
26.01 - 31.12 Tupperware
26.01 - 31.12 Tupperware

Hasonló termékek a kategóriában

26.01 - 31.12 Tupperware
26.01 - 31.12 Tupperware
09.12 - 15.12 Interspar
09.12 - 15.12 Interspar

Több információ a (markName)-ról

A torta elsősorban a születésnaphoz – ehhez az igazán gyerekkorunkban különlegesnek számító és izgatottan várt eseményhez – kapcsolódó sütemény. Egy népesebb család születésnapi torták százait fogyasztja el jóízűen az évtizedek során. Évről évre egyre több gyertyát fújunk el rajtuk, míg végül aztán el sem férnének rajta, így attól fogva a számjegyes gyertyák segítségével kiírt szám lép felfelé minden alkalommal egyet a szülinapi torta tetején.

 

Cukrászdába beülve ünnepi alkalomtól függetlenül is bármikor szívesen elfogyasztunk egy-egy tortaszeletet a kávé és ásványvíz mellett.

 

És persze a felnőttkornak van még egy olyan nagy jelentőségű napja, ahol szerepet játszik, mégpedig a látványos esküvői torta formájában, amelynek tetején ott áll a vőlegényt és a menyasszonyt jelképező marcipánfigura, és amely olyan hatalmas, hogy az egész násznépnek bőven jut belőle.

 

Aki édesszájú, a rengeteg különféle, egyszerű és különleges torta közül számosat fel tud sorolni az általa leginkább kedveltek között. Lesz, akinek a csokitorta töményebb ízétől, vagy a kevéssé édes Sacher-torta csokis-lekváros kombinációjától fut össze a nyál a szájában. Másnál esetleg egy könnyedebb ízvilágú citromos vagy epres túrótorta a favorit, vagy egy pudingos gyümölcstorta a tetején zselébe ágyazott gyümölcsökkel.

 

A mai napig népszerű a XIX. századi pesti cukrászmester által kitalált és róla elnevezett, aranybarna karamellizált cukorpáncéllal borított dobostorta, amelyben a tortakrém az adott korban még kevéssé ismert és használt vajkrém volt. A nevében is német eredetét mutató feketeerdő-torta hazájában a legkedveltebb tortának számít, de Magyarországon szintén sokak kedvencévé vált az utóbbi években.

 

Az interneten tortareceptek tömkelegét találhatjuk, de akinek nincs kedve, ideje vagy tehetsége hozzá, az tortasütés helyett akár a hipermarketek hűtőpultjaiban is elfogadható választékot talál torták tekintetében.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem