Tablet

12 Tablet ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 12 Tablet ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Huawei Tablet etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

29.08 - 18.09 BestByte
02.09 - 31.07 Ikea
16.09 - 22.09 eMAG
16.09 - 22.09 eMAG
01.07 - 30.09 Huncalife
16.09 - 22.09 eMAG

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

A tablet vagyis a táblagép hordozható számítógép, amely különböző – a mostani efféle gépekhez képest kezdetleges konstrukcióban – ugyan már néhány évtizede megjelent, ám abban a formájában, amellyel ma mindenhol találkozhatunk, csupán az elmúlt tíz év során vált elterjedtté.

 

A tablet olyan készülék, amelyet az addigi számítástechnikai eszközökkel ellentétben talán nem is annyira munkavégzésre, mint inkább szórakozásra (főleg számítógépes játékokhoz vagy filmnézésre) szántak, de legalábbis tulajdonosaik elsősorban ilyen célra használják. Nem véletlen, hogy a gyerekek a szülő okostelefonja mellett mostanság már általában a tabletet kunyerálják el apától és anyától, amikor unatkoznak.

 

A táblagép a méretéből fakadóan egyfajta középút a mobiltelefonok jelenleg már viszonylag nagy (de játékhoz vagy mozizáshoz az optimálisnál azért kisebb) képernyője, illetve a korszerű monitorok és okostévék méretes képernyői között. Érintőképernyős kezelőfelülete van, a kijelzőméret pedig a boltokban kapható tablet-modellek többsége esetében 7 és 10 colos képátló közé esik.

 

A tablet-árak elég nagy szórást mutatnak, bár igazán mélyen mindenekelőtt akkor kell a zsebünkbe nyúlnunk, ha az Apple készülékei közül választunk. Máskülönben több kifejezetten olcsó tablet is elérhető az ilyen termékeket árusító üzletek kínálatában. Drágább modellt relatíve olcsón vagy egy akció során szerezhetünk be, vagy az apróhirdető oldalak eladó cikkei között akadhatunk rá – utóbbi esetben értelemszerűen használt táblagép az eladás tárgya.

 

Az almás cég jól ismert iPad-je mellett leggyakrabban a Samsung, Huawei és Lenovo tablet-típusaiból válogathatunk a kategória darabjai között. Táblagépek minden műszaki, számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai irányultságú üzlet termékkínálatában fellelhetőek, így akár a Media Markt, az Extreme Digital, vagy az Euronics, akár a notebookokat és egyéb számítógépeket forgalmazó szaküzletek, akár a nagy webáruházak rendelkezésre állnak, ha új tablet vásárlására adjuk fejünket.