Szekrény

1 Szekrény ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 1 Szekrény ajánlatot találtunk.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

15.09 - 20.10 Möbelix
22.09 - 27.10 Mömax
22.09 - 22.10 Praktiker

Több információ a (markName)-ról

A gardróbszoba olyan helyisége a lakásnak, amelyre sokan vágynak, de még ma is viszonylag keveseknek áll rendelkezésére, hacsak nem egy tudatosan, korszerű szempontok mentén megtervezett tágas ház vagy lakás tulajdonosai.

 

A gardrób, amelybe reggelenként besétálunk, hogy kiválasszuk, milyen ruhát vegyünk fel aznap, valahol a hétköznapi luxus érzetét adja meg számunkra még akkor is, ha odabent feltehetőleg nem az amerikai filmekből ismerős végeláthatatlan ruha- és cipőtenger fogad bennünket.

 

Egy ilyen helyiségben gond nélkül tárolhatóak nemcsak az aktuális évszakban viselt, de az éppen szezonon kívüli (és most éppen csak a helyet foglaló) ruhák és lábbelik.

 

Ennek köszönhetően a lakás többi része képletesen szólva fellélegzik, vagyis a mindennapos élettér (a nappali, hálószoba és a gyerekszoba) kialakításánál sokkal kevésbé kell figyelembe venni a tárolási szempontokat, és jobban szabadjára engedhető a fantázia és a kreativitás e szobák berendezése során.

 

Bár különálló helyiségként a gardrób nem mindenkinek szóba jöhető opció, a tágas, praktikus gardróbszekrény gyakorlatilag bárki számára elérhető, és ezek a beépített szekrények a tágas polgári lakástól a legszűkösebb panellakásig mindenhol nagyon jó szolgálatot tesznek.

 

E bútor – ami lényegében a lehető legnagyobb befogadóképességű ruhásszekrény – az átgondolt lakberendezés alapeleme, hiszen a család tagjainak jókora mennyiségű ruházatát úgy nyeli el, ahogy semmilyen más szekrény.

 

A gardrób lehet a mai divat szerinti – és a lakberendezési áruházak kínálatának jelentős hányadát képező – tolóajtós szekrény jellegű, aminek nézőponttól függően előnye vagy hátránya, hogy optikailag egyfajta egybefüggő falat képez a szoba egyik részén.

 

Másfelől kialakítható a jellegében a klasszikus ajtós-polcos szekrény mintájára, csak éppen teljes falfelületet kitöltő méretben – ennek látványa nem annyira monolitikus, így barátságosabb látványt nyújt.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem