Szék

6 Szék ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 6 Szék ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Szék etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

29.06 - 12.07 Metro
30.06 - 13.07 Möbelix
16.06 - 06.07 Jysk
29.06 - 12.07 Metro
16.06 - 06.07 Jysk
30.06 - 06.07 Jysk

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

Legalapvetőbb bútordarabjaink egyike a környezetünkben számtalan különböző formában megtalálható szék.

 

Ez az ülőalkalmatosság készülhet fából, műanyagból vagy lehet fémvázas, a kényelem érdekében párnázott vagy kárpitozott – a mai életvitel mellett időnk jelentős részét töltjük rajta a munkahelyen, ügyintézés közben, közlekedési járműveken és közterületeken, otthon az étkezéskor vagy a dolgozószobában.

 

Hétközben a gurulós irodai forgószék, a tárgyalószék vagy egyéb irodaszék köti magához az ülőmunkát végző emberek sokaságát. Munka után ha a kollégákkal elmegyünk lazítani egy kicsit, vár ránk a bárszék a közeli vendéglátóhelyen, amelyre feltelepedve jólesően kortyolgathatjuk italunkat; párunkkal este kimozdulva pedig a mozi vagy a színház nézőterének kényelmes, puha székein ülve élvezhetjük a filmet vagy a színdarabot.

 

A családi ebéd végeztével vagy a vendégségben az étkezőszék magas háttámlájának dőlve trécselünk a desszert és kávé társaságában; a teraszon egy (olcsóbb) műanyag kerti széken vagy (mutatósabb) rattan széken nyújtózunk el a békés vasárnap délutánon vagy a sütögetős kerti parti közben. Jól jön az összecsukható szék kempingezéshez és horgászathoz, vagy pakoljuk ki a teremben a rendezvényt megelőzően a közönségnek. A gyerekek izgatottan szaladgálnak a székek körül az óvodában, amikor a székfoglaló játékot játsszák.

 

A szék nagy szerepet játszik mindennapi tevékenységeink során, ezért fontos, hogy komfortos legyen és elősegítse az egészséges testtartást. Különösen az irodai szék esetében alapvető, hogy ergonomikus kialakítása révén megelőzhessük az ülőmunkával járó mozgásszervi problémákat.

 

Sokszor persze a szék modern, divatos külleme sem elhanyagolható szempont, ezért nem mindig kizárólag a praktikum és a kényelem alapján vesszük szemügyre a kínálatot, amikor az Ikea, a Kika, a Möbelix, a Jysk vagy bármely más lakberendezési áruház és bútorbolt választékából igyekszünk a szükségleteinknek megfelelő és lakásunk berendezéséhez illeszkedő székeket kiválasztani.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem