Ruhaszárító ajánlatai

Termékek a kedvenc üzleteid újságaiban
oldal 1 a 1-ról
-
5 újságból mutass 6 darabot
Legjobb üzletek
Mutatott 12 102 üzleté
NÉZD MEG AZ ÖSSZES ÜZLETET!

Információ a Ruhaszárító termékről

A szárítógép a háztartási berendezések azon kategóriájába tartozik, amelyek még nem mondhatóak általános körben elterjedtnek, noha sok olyan háztartás veheti hasznát egy ilyen gépnek, ahol a frissen mosott ruhák kiteregetéssel történő szárítása helyszűke, a ruhaszárító megfelelő elhelyezésének nehézségei vagy a túlzott párásodás miatt problémát jelent.

 

Természetesen a ruhaszárító berendezés szintén igényel helyet, bár keskeny kivitelű modellek is kaphatóak, sőt az elöltöltős mosógépnek akár a tetejére helyezhető. Ezenfelül a teregetéssel szemben értelemszerűen van energiaigénye, noha a korszerű típusok energiafogyasztása már kifejezetten kedvező.

 

A különálló mosógép és szárítógép beszerzése helyett kompromisszumos megoldást jelenthet a kombinált mosó- és szárítógép alkalmazása. Ezeknek a berendezéseknek a fő hátránya abban rejlik, hogy a szárítási kapacitás kisebb a mosási kapacitásnál, ezért a szárítási funkció használata esetén a teljes lehetséges mosási mennyiséget nem tudjuk kihasználni, azaz csak kisebb ruhatöltet mellett tudunk a mosó-szárítógép mindkét funkciójával élni.

 

A szárítógépek kétféle működési elv valamelyikét alkalmazzák. Ezek közül a hagyományos (egyszersmind csendesebb) konstrukció a kondenzációs szárítógép, amely meleg levegőt keringtet, majd e levegő páratartalmát kondenzálja és ereszti le a kicsapódott víz formájában. A korszerűbb technológiával (és alacsonyabb hőfokon) működő hőszivattyús szárítógépek energiatakarékosabb modellek, bár ezek ár tekintetében magasabb kategóriát képviselnek.

 

A műszaki áruházak, háztartási gépeket forgalmazó szaküzletek és a kisebb-nagyobb webáruházak kínálatában számos gyártó termékei megtalálhatóak, így például az AEG, Whirlpool, Miele, LG, Gorenje, Bosch vagy Electrolux szárítógép-típusai mellett a kedvezőbb árkategóriába tartozó Candy vagy Beko gépek közül is válogathatunk.

 

Mivel még egy olcsó szárítógép is közel százezres kiadást jelent, érdemes figyelemmel kísérni az üzletek aktuális ajánlatait, mert a kiszemelt szárítógép akció keretében történő megvásárlásával több tízezer forintot is megtakaríthatunk.

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!