Porszívó

10 Porszívó ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 10 Porszívó ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Porszívó etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

01.01 - 31.12 Office Depot
15.05 - 31.12 Rothenberger
19.09 - 30.10 Möbelix
01.10 - 31.10 ÁRKLUB
09.10 - 22.10 Metro
17.10 - 22.10 Interspar
17.10 - 22.10 Interspar

Több információ a (markName)-ról

A porszívózás az eleve kevéssé népszerű házimunkák listáján is meglehetősen hátul kullog, és legtöbbünk a háta közepére sem kívánja - ám az ezt a tevékenységet lehetővé tévő eszköz, a porszívó már nagyszüleink ideje óta hozzátartozik a háztartás nélkülözhetetlen felszereltségéhez.

 

Ráadásul a felhasználás köre idővel bővült, tekintve hogy a napi szinten használt személygépkocsink tisztán tartásához éppúgy jól jön az autós porszívó, ahogy a főzést vagy étkezést követő kisebb kosz eltakarításához a mindig kéznél lévő akkumulátoros kézi vagy morzsaporszívó.

 

Az álló porszívó esetében az egyszerűbb kezelhetőség lehet előnyös; a száraz-nedves porszívók és porszívógépek többfunkciós használati módot tesznek lehetővé; a komolyabb takarítási munkákra takarítógép jelent optimális megoldást; az ipari porszívók pedig értelemszerűen a háztartásitól sokban eltérő igénybevételre vannak tervezve.

 

Pontosan a lakás felporszívózásának macerás mivolta teszi vonzóvá az egyre több gyártó által kínált robotporszívók valamelyikét. A robotporszívó sajnos még nem igazán olcsó mulatság, de az ilyen készülék nyújtotta kényelem egyre többeknek megéri.

 

Ezzel szemben egy átlagos porszívó nem tartozik a különösebben drága berendezések közé, bár a funkcióktól és teljesítménytől függően éppúgy lehet négyszámjegyű összeg is a porszívó-ár, mint ennél jóval magasabb.

 

A hagyományos porzsákos konstrukció mellett idővel megjelentek a porzsák nélküli porszívók, amelyeknek egyik fajtáját képviselik a vizes (vagyis vízszűrős) modellek.

 

Fontos szempont, hogy ne jusson vissza a lakás levegőjébe a felszívott por. Erről minden porszívóban filter gondoskodik, bár ezek hatékonysága eltérő. A HEPA-szűrős porszívók az egészen kicsi porszemcséket is meg tudják fogni.

 

A legismertebb porszívómárkák között említhető a Bosch, Electrolux, Gorenje, Rowenta, illetve a Samsung, Philips vagy a Lux, továbbá a Kärcher porszívók. Minden műszaki áruház és nagyobb webáruház széles választékot kínál, így a porszívóvásárlás senkinek nem jelenthet gondot.