Mosogatógép

3 Mosogatógép ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 3 Mosogatógép ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Mosogatógép etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

Elmondható, hogy a mosogatógép egy-két évtized leforgása alatt az alapvető konyhai berendezések köré került. Új konyha szinte már nem is kerül kialakításra nélküle.

 

Valószínűleg pindurka kisebbséget jelenthetnek azok, akik szeretnek mosogatni. A mosogatógép megvásárlása és bekötése után ez a nem túl élvezetes tevékenység végképp a múlté lehet; a mosogatószer vásárlását pedig ettől fogva felváltja a mosogatógéphez való tabletta, öblítő és só rendszeres beszerzése.

 

A mosogatógép be- és kipakolását általában még a háztartási munkáktól amúgy igencsak húzódozó családtagokra is rá lehet bízni – sőt a kisgyerek gyakran kifejezetten élvezi, hogy ilyen módon segíthet anyunak (vagy apunak) a konyhai tennivalókban.

 

Előnye a mosogatógépnek, hogy jóval magasabb hőmérsékleten mosogatja el az edényeket, mint amit a kezünk elviselne a hagyományos mosogatás során. Ezenkívül ma már rendkívül víz- és energiatakarékos mosogatógép-típusok kaphatóak a boltokban. Hátránya talán az, hogy bizonyos edények és poharak nem jól bírják a mosogatógépben történő tisztítást, és idővel ez a küllemükön megmutatkozik.

 

A mosogatógép ára a többi konyhai nagygéppel nagyjából egy kategóriába tartozik, így ha nem is egészen olcsó mulatság, szinte bármelyik háztartás számára elérhető eszköz; különösen akkor, ha valamilyen akció keretében sikerül lecsapni rá.

 

Választhatunk szabadonálló, illetve részben vagy teljesen beépíthető mosogatógépek közül. A berendezést a család nagyságához ajánlott méretezni - erről az elmosogatható terítékek száma nyújt információt. 6, 9, és 12 terítékes vagy ennél is nagyobb kapacitású gépek egyaránt elérhetőek. Szűkös helyre a keskeny mosogatógép-modellek nyújtanak megoldást.

 

A műszaki áruházak választékában a jól ismert háztartásigép-márkákkal találkozhatunk - a Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Whirlpool mosogatógépek mellett a Miele, Indesit, Fagor, Gorenje, Beko vagy Candy is számos modellt kínál.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem