Laptop

1 Laptop ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 1 Laptop ajánlatot találtunk.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Több információ a (markName)-ról

A laptop (vagy a ma már ezzel gyakorlatilag egyező értelemben használt notebook) hasznos eszköz a munkavégzésben, tanulásban, sőt az asztali gép alternatívájaként otthoni számítógépes szükségletekre is.

 

Azoknak már évtizedek óta alapvető munkaeszköze a laptop, akik napi munkája – ilyenek például az üzletkötők – megkívánja a mobilitást, illetve a különféle dokumentumok és számítógépes alkalmazások tartózkodási helytől független elérhetőségét.

 

Idővel azonban bővült a laptopok felhasználási köre: a diákévek hasznos segédeszközévé vált, különösen a felsőoktatásban, ahol mind kevésbé papír alapú, mind inkább számítógépes és online keretek között folyik az oktatási-tanulási tevékenység és tanulmányokkal kapcsolatos ügyintézés egyaránt.

 

Otthonunkban egyre gyakrabban váltja fel a klasszikus asztali gépet a kompakt, sok esetben praktikusabbnak minősülő hordozható számítógép. Ez helytakarékos – így kis lakásban, kollégiumi szobában ideális – megoldás a külön monitor, számítógépház és egyéb perifériák együtteséhez képest. A laptopok további előnye, hogy csendesebb a működésük, különösen az SSD meghajtóval felszerelt típusok esetén.

 

A legnépszerűbb laptop-márkák az Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, illetve a Toshiba. A számítástechnikai szaküzletek, a műszaki áruházak és a hipermarketek polcain tipikusan e gyártók termékeit fogjuk megtalálni.

 

A laptop-árak széles skálán mozognak a műszaki jellemzők és a márkanév függvényében. Ezekről a laptop-vásárlás előtt kényelmesen és alaposan tudunk tájékozódni árösszehasonlító honlapokon (Árukereső, Árgép) vagy a webáruházak választékának végigböngészésével - akár csúcskategóriás, akár olcsó laptop megvételét tervezzük.

 

Laptop olcsón leginkább akció keretében vagy használtan kapható, bár az alsókategóriás gépek ára normális esetben sem elrettentő.

 

Efféle használt, vagyis kedvező áron eladó laptop internetes apróhirdető oldalakon, használt számítástechnikai cikkeket forgalmazó boltokban, sőt akár az alapvetően új laptopokat árusító üzletek kiegészítő kínálatában egyaránt nagy számban lelhető fel.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem