Komód ajánlatai

Termékek a kedvenc üzleteid újságaiban
oldal 1 a 1-ról
-
6 újságból mutass 6 darabot
Legjobb üzletek
Mutatott 12 107 üzleté
NÉZD MEG AZ ÖSSZES ÜZLETET!

Információ a Komód termékről

A komód otthonunk bútorai közül bizonyára nem sorolható a legfontosabbak vagy leglátványosabbak közé, de praktikusságának köszönhetően e látszólag szerény bútordarab mégis jelen van szinte minden lakásban. Azon kiegészítő bútorok közé tartozik, amelyek központi szerepet nem játszanak a lakberendezésben, ezzel együtt jóformán kihagyhatatlanok, ahogy például az éjjeliszekrény, az előszobafal vagy egy ötletesen elhelyezett konzolasztal is.

 

Tárolószekrényként roppantul hasznos tud lenni: elhelyezhetjük benne az alsóneműt, zoknit, trikókat és pólókat, játékszereket vagy a dvd-gyűjteményt, piperecikkeket és egyéb apró-cseprő holmit. Ezáltal a komód a lakás általános rendezettségének és használhatóságának egyik nem lebecsülendő alapeleme.

 

Számos fiókjával és kisebb szekrényrészeivel kiváló tárolási megoldást kínál számunkra a lakás több különböző helyiségében, a hálószobától az előszobán át a fürdőszobáig. Egy alacsonyabb komód tévé- vagy médiaállványként akár a nappaliban is helyet kaphat, amennyiben televíziónkat és egyéb műszaki cikkeinket nem a szekrénysor egy erre megfelelő méretű részében, vagy egy falra rögzített konzolon helyezzük el.

 

Fiókjait tovább tagolhatjuk kisebb rekeszekkel és rendezőkkel – így még könnyebben lehet kulturáltan és áttekinthetően pakolni bele. A fiókokat ugyanakkor a mai trendi komódok esetében gyakran kosarak helyettesítik, amelyek fiatalosabb hangulatot kölcsönöznek ennek a konzervatív, végső soron nagyon egyszerű berendezési tárgynak.

 

Mint minden más bútorból, ebből is széles választékot találunk úgy az interneten, mint a városszerte sok helyen megtalálható bútorboltokban és lakberendezési áruházakban. Visszafogott és élénk színek, magas fényű vagy koptatott felület, sokféle faanyag az erdei fenyőtől a mangófáig, változatos tagolás és fiókszám, széles és hosszúkás kialakítás, minden elképzelhető méret – egészen biztosan bármelyik lakásba és bármelyik ízléshez létezik optimális komód.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem