Kanapé

3 Kanapé ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 3 Kanapé ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Kanapé etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

25.03 - 29.04 Mömax

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

A kanapé lakásunk talán egyik legkedveltebb, szívünkhöz legközelebb álló bútordarabja, hiszen pihenésünk és kikapcsolódásunk nem kis részben e komfortos és praktikus ülő-fekvő alkalmatossághoz kapcsolódik.

 

Egy jól kiválasztott ülőgarnitúra, ami tipikusan kanapé és néhány kényelmes fotel együttese, hosszú éveken át szolgálja majd a fárasztó nap utáni jól megérdemelt lazítást, tévézést. Mai életvitelünk mellett tulajdonképpen ez a családi együttlét egyik legfontosabb kiszolgálója.

 

Az ülőgarnitúra a nappali berendezésének alapeleme akár a helyiség elrendezése, akár általános megjelenése, hangulata tekintetében. Klasszikus formátumnak nevezhető a sarokgarnitúra, de az U alakú kanapé szintén jó választás lehet, amennyiben a szoba mérete és berendezése ezt indokolja.

 

Ízléstől függően dönthetünk textillel kárpitozott vagy bőr ülőgarnitúra mellett – és persze pénztárcánk vastagságának figyelembe vételével, hiszen az utóbbi drágább alternatívának számít. Színvilág tekintetében jóformán bármilyen igényre lelhetőek kanapék, bár többségünk a jól bevált színárnyalatokat preferálja, és általában ezek illenek gond nélkül a már meglévő szobaberendezéshez.

 

A kihúzható kanapé aranyat ér, amikor vendégek töltik nálunk az éjszakát és nem áll rendelkezésre vendégszoba az elhelyezésükre. Egy kinyitható, ágyazható kanapén kényelmesen megalszik két ember (vagy kevésbé kényelmesen akár több is); ugyanakkor a „vendégmentes” hétköznapokon nem foglalja feleslegesen a helyet. Hasonló megoldást kínál a fotelágy, bár ez alapméretéből adódóan kisebb fekvőfelületet biztosít kinyitott állapotban; illetve a kanapéágy szintén elfogadható opció.

 

A bútoráruházak és lakberendezésre szakosodott üzletek természetesen kanapékból is széles választékot forgalmaznak. A Jysk, az IKEA, a Möbelix vagy a Kika kanapé-kínálatából valószínűleg bárki tud a saját igényeit tökéletesen kiszolgáló bútordarabot kiválasztani, de az interneten körülnézve számtalan más bútorbolt kanapéválasztékából is válogathatunk, szinte a bőség zavarával küzdve.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem