Hűtőszekrény

1 Hűtőszekrény ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 1 Hűtőszekrény ajánlatot találtunk.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

26.01 - 31.12 Tupperware

Hasonló termékek a kategóriában

26.01 - 31.12 Tupperware
26.01 - 31.12 Tupperware
02.12 - 08.12 Penny Market

Több információ a (markName)-ról

A hűtőszekrény a XX. század első felétől kezdődően lát el nélkülözhetetlen feladatot a háztartásokban. A hűtés olyan alapvető tárolási mód, amit régi korok emberei csak nehézkesen tudtak megoldani, számunkra azonban magától értetődő és nagyrészt kiszorította az egyéb (időtlen idők óta ismert és alkalmazott) élelmiszertárolási technikákat.

 

Nemcsak otthon, hanem a kereskedelemben is nélkülözhetetlenek a kisebb-nagyobb hűtőgépek, hiszen az élelmiszerek és italok egy jelentős hányadát hűtve forgalmazzák akár jellegéből fakadóan - így például hús- vagy tejtermékeket -, akár élvezeti értékét fokozandó.

 

Hűtőszekrény mindenféle méretben kapható az alig néhány doboz vagy üveg ital behűtésére alkalmas minihűtő (minibár hűtő) illetve a kétajtós szekrény méretű hűtők között.

 

Régóta ismert praktikus hűtőfajta a kombinált hűtőszekrény, amely fagyasztó-résszel is rendelkezik – ezek között a korábban egyeduralkodó felülfagyasztós szekrények mellett egyre nagyobb arányban találkozhatunk az alulfagyasztós kialakítással is.

 

Ugyanakkor a megváltozott élelmiszertárolási szokások miatt a fagyasztórekesz sok háztartásban kevésnek bizonyul, és önálló fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda egészíti ki a fagypontnál néhány fokkal magasabb hőmérsékletet produkáló hűtőt. E két igényt egyszerre szolgálja ki a mind divatosabb side-by-side hűtőfajta, vagyis a kétajtós kialakítás, ahol az egyik ajtó a hűtő-, a másik ajtó a fagyasztórészt takarja. A háztartási hűtőberendezések közül ez tekinthető a leginkább helyigényes típusnak.

 

A beépíthető hűtőszekrények - számos más beépíthető háztartási géphez hasonlóan – kifejezetten népszerűvé váltak, és ezekből is szép számmal található a boltok kínálatában.

 

A jól ismert háztartásigép-márkák természetesen hűtőszekrényből is számtalan modellt gyártanak. A háztartások többségében jellemzően Electrolux, LG, Gorenje, Zanussi, Beko, esetleg Whirlpool, Bosch, Samsung vagy AEG márkájú hűtő áll a konyhában.

 

E hűtőszekrények széles választékát találja a vevő akár a háztartási berendezéseket forgalmazó webáruházakban (a Mall, eMag, Extreme Digital vagy a Market World oldalain), akár az ország számos pontján jelen lévő műszaki áruházakban.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem