Hűtő

8 Hűtő ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 8 Hűtő ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Hűtő etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

28.05 - 03.06 Auchan
20.05 - 16.06 Metro
01.04 - 31.08 Tupperware
28.05 - 03.06 Auchan
02.04 - 31.07 Praktiker
28.05 - 03.06 Auchan
28.05 - 03.06 Auchan
01.04 - 31.08 Tupperware

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

A hűtőszekrény immáron egy évszázada tölt be nagyon fontos szerepet a háztartásokban, bár általánosan elterjedtnek nyilván ennél rövidebb ideje tekinthetjük.

 

Az elsőként közismertté váló, az otthonokban felbukkanó hűtőszekrénymárka alapján – ma már talán a szóhasználatból kikopó – fridzsider néven is ismert hűtő olyan mértékben könnyíti meg a háztartási élelmiszertárolást, hogy még a legegyszerűbb berendezésű lakás sem volna elképzelhető nélküle.

 

A kereskedelmi és vendéglátóipari hűtőgépeket is érdemes megemlíteni, mivel az élelmiszereket és innivalókat gyakran hűtötten árulják (vagy tárolják) akár azért, mert így szükséges, akár mert így nagyobb az élvezeti értéke. Nyáron ugye milyen jól tud esni a már a boltban behűtött üdítőital vagy sör...

 

Hűtőszekrényeket az adott háztartás nagyságához és igényeihez mérten rengeteg különböző méretben vásárolhatunk a jóformán csupán néhány ital hűtésére alkalmas minihűtő (vagy minibár hűtő) és a megtermett embernél is nagyobb hűtők között.

 

A kombinált hűtőszekrény fagyasztórekesszel is el van látva. Ilyen berendezést felülfagyasztós és alulfagyasztós kialakításban egyaránt találunk, amelyből az előbbi a hagyományos elrendezés, de talán utóbbi az igazán praktikus.

 

A hűtő fagyasztórésze nemritkán kevésnek bizonyul, és ilyenkor külön fagyasztóláda vagy fagyasztószekrény megvásárlására kerül sor.

 

Hosszú időn át hűtőszekrényből lényegében csak a szabadonálló típusokat ismertük, azonban az elmúlt néhány évtizedben nagy népszerűségre tettek szert a beépíthető hűtőszekrények – sok más beépíthető konyhai berendezéshez hasonlóan. Az ilyen hűtők maximálisan illeszkednek a konyhaberendezéshez.

 

A háztartásigép-gyártók hűtő-választéka igen gazdag. Otthonainkban tipikusan Electrolux, Gorenje, Zanussi, Beko, LG, Bosch, Samsung, esetleg Whirlpool vagy AEG hűtőszekrény teljesít szolgálatot.

 

E hűtők nagy választékban kaphatóak a háztartási berendezéseket forgalmazó webáruházakban, illetve az országos lánccal rendelkező műszaki áruházakban (Media Markt vagy Euronics).

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem