Függöny

1 Függöny ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 1 Függöny ajánlatot találtunk.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

24.11 - 31.01 Tupperware
24.11 - 31.01 Tupperware
24.11 - 31.01 Tupperware
14.01 - 27.01 Jysk
14.01 - 27.01 Jysk
21.01 - 27.01 Lidl

Több információ a (markName)-ról

A függöny nemcsak a helyiségek fény- és hőmérsékleti viszonyainak szabályozója, hanem az otthonunkat hivalkodás nélkül, mégis látványosan öltöztető lakberendési kellék is egyúttal.

 

A fényáteresztő függöny és az esténként akkurátusan behúzott, reggel pedig a beáradó napsütés útjából félrehúzott sötétítő függöny klasszikus kombinációja a redőnyök elterjedésével némileg visszaszorult ugyan, de ma is sok lakásban e két függönyt láthatjuk a karnison akár a nappali, akár a hálószoba vagy a konyha ablakai előtt.

 

Irodákban a tűző napsütés sokszor ellehetetlenítené a monitor mellett történő munkavégzést, így az irodai munkahelyeken ugyancsak szükséges felszerelés a függöny, bár itt nem annyira a megjelenés, mint a kényelmes kezelhetőség és a praktikum az első számú szempont. Az irodák jellegzetes típusa a szalagfüggöny, amelynél a lamellák szöge a napfény irányához igazítható.

 

Népszerűek a készfüggönyök, hiszen tipikus ablakméretekre garantáltan találunk megfelelő méretűt közülük, és a készre varrt függönnyel sokkal kevesebb a hercehurca. A kisebb ablakokra (például konyhai függönynek) jó megoldás a vitrázs függöny; egyszerű megjelenésű de praktikus fajta a rolós függöny; divatosak a spagetti- avagy zsinórfüggönyök, amelyek nem is feltétlenül az ablakot díszítik otthonunkban, hanem térelválasztó funkciót töltenek be.

 

Függönyök széles választékát találhatjuk az interneten számos webáruház oldalain, de a jól ismert lakberendezési láncok (például az IKEA, Jysk, Kika vagy a Diego) függönyeiből, valamint a lakástextíliát forgalmazó üzletek termékkínálatából szintén kedvünkre válogathatunk.

 

Stílusban fellelhetőek a hagyományos és a modern megjelenésű, a gyerekszobába való játékosabb kinézetű (sőt mesefigurákkal díszített) fajták, a mintás és a mintázat nélküli függönyfélék. Ha a függöny anyagát nézzük, olyan nevekkel találhatjuk szembe magunkat, mint az organza, voile, jacquard, a tüll vagy a batiszt, a taft vagy a szatén. Érdemes tehát alaposan utánajárni a lehetőségeknek, hogy szükségleteinknek és ízlésünknek igazán megfelelő árnyékolási megoldást tudjunk választani.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem