Fagyasztó ajánlatai

Termékek a kedvenc üzleteid újságaiban
oldal 1 a 1-ról
-
5 újságból mutass 5 darabot
Legjobb üzletek
Mutatott 12 102 üzleté
NÉZD MEG AZ ÖSSZES ÜZLETET!

Információ a Fagyasztó termékről

Ha egy háztartásban a felül- vagy alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény fagyasztórekesze kevésnek bizonyul a mélyhűtési szükségletek kielégítésére, ott rövid időn belül beszerzésre kerül egy fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda.

 

A fagyasztás a hosszú távon legbiztonságosabb élelmiszertárolási módszer, hiszen a -18 °C fok alatt tárolt fagyasztott élelmiszerek gyakorlatilag soha nem romlanak meg.

 

Az élelmiszerboltok és a hipermarketek kínálata ma már rengeteg mélyhűtött élelmiszerféleséget foglal magába – a hűtőpultokban nemcsak a hústermékek, a zöldség-gyümölcs vagy a fagylaltok, de a készételek és a félkész pékáru is megtalálható. A fagyasztó ezek otthoni tárolásához is elengedhetetlen.

 

A fagyasztószekrény a takarékos gazdálkodás elősegítője, hiszen így el lehet tárolni például a kedvező áron (időszakos akció keretében) bevásárolt jelentősebb mennyiségű friss húst, vagy le tudjuk fagyasztani az egyszerre nagy adagban elkészített, de több alkalomra is elegendő, kis adagokban kiolvasztható ételeket.

 

A különálló fagyasztó- és hűtőszekrény alternatívája a side-by-side hűtő, vagyis az olyan kétajtós berendezés, amelynek egyik fele fagypont feletti hőmérsékletet biztosító hűtőgép, a másik fele pedig fagyasztószekrény. Ez kétségtelenül helyigényes, ugyanakkor kapacitásában felülmúlhatatlan a konyhai hűtési megoldások között.

 

A hűtőszekrényeket gyártó háztartásigép-márkák fagyasztószekrények terén is gazdag választékkal állnak a rendelkezésünkre. Általában Electrolux, Gorenje, Zanussi, Candy, Indesit, Samsung vagy AEG márkájú fagyasztó (szekrény vagy láda) található a konyhában, esetleg a családi ház pincéjében.

 

A fagyasztószekrények sokaságát szemlézhetjük a háztartási berendezéseket árusító internetes áruházakban éppúgy, mint a műszaki áruházláncokban (a Media Marktban vagy az Euronicsban). Érdemes alaposabban elmélyedni a különböző paraméterek és funkciók, illetve az energiatakarékossági osztályok rejtelmeiben, hiszen így tudunk racionális döntést hozni, amikor akár évtizedes használatra megvásároljuk a háztartás egyik leghasznosabb berendezését.

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!