Bojler

5 Bojler ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 5 Bojler ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Ariston Bojler etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

A melegvíz-ellátás az otthon komfortjának elengedhetetlen része – elsősorban a fürdés és mosdás szempontjából, de a vizet magának melegítő mosogatógép híján a konyhában is elengedhetetlen. Ha nem távhőszolgáltatás keretében jutunk hozzá a meleg vízhez, akkor általában tárolós vagy átfolyós vízmelegítő (azaz bojler) útján biztosítjuk a háztartás igényeit.

 

A vízmelegítéshez használt energiaforrás lehet az elektromosság vagy a földgáz, illetve léteznek hőszivattyús forróvíztárolók is.

 

Az átfolyós elektromos vízmelegítő a kisebb teljesítmény okán leginkább kézmosáshoz, mosdókhoz praktikus. Nagyobb mennyiségű, fürdéshez is használható meleg vizet a villanybojler fog nyújtani számunkra.

 

A gázbojler, vagyis a gázüzemű vízmelegítő lehet kéményes vagy kémény nélküli technológiájú, gyújtólángos vagy elemes gyújtású. Utóbbi azért is lényeges, mert a folyamatosan égő őrláng is érdemi gázfogyasztást tud eredményezni akár egyetlen év során.

 

Tárolós berendezés esetén alapvető kérdés a tárolókapacitás: a háztartásban élők létszáma és használati szokásai függvényében kell eldöntenünk, hogy hány literes az optimális méret energiafogyasztás és melegített vízmennyiség tekintetében.

 

Átfolyós típus esetén szintén számít a teljesítmény. Befolyásolja a használati komfortérzetet a felhasználási hely nagy távolsága a vízmelegítőtől, és ilyenkor kiegészítő technológiai megoldások is ajánlottak lehetnek.

 

A mindenki számára ismerős, hagyományos Fég és Hajdu vízmelegítők, forróvíztárolók mellett kaphatóak különféle egyéb gyártók berendezései – így például a Bosch, Vaillant, Atlantic vagy Ariston bojler-típusok kínálata is számos forgalmazónál rendelkezésünkre áll.

 

A sokféle bojler ár vonatkozásában ugyancsak nagy szórást mutat, ezért érdemes a saját igényeket reálisan átgondolni, a szóba jöhető bojlerek jellemzőit pedig alaposan felmérni.

 

Bojlerek nagy választékban megtalálhatóak az épületgépészeti szaküzletekben, a jól ismert barkácsáruházakban (Obi, Praktiker vagy Bauhaus), sőt a műszaki áruházakban (mint amilyen a Media Markt vagy az Euronics) - illetve ezek webáruházaiban.