Asztal ajánlatai

Termékek a kedvenc üzleteid újságaiban
oldal 1 a 1-ról
-
15 újságból mutass 15 darabot
Legjobb üzletek
Mutatott 12 102 üzleté
NÉZD MEG AZ ÖSSZES ÜZLETET!

Információ a Asztal termékről

Asztalok sokfélesége vesz körül bennünket, hiszen akár egy irodai munkahelyen, akár jártunkban-keltünkben hivatalokban és éttermekben, parkokban és piacokon fontos szerepet töltenek be.

 

Legnagyobb jelentőséggel talán mégis otthonunk berendezésének részeként bírnak, hiszen itt konyhai ténykedésünk és étkezéseink, különféle házimunkáink és hobbijaink, papírmunkánk és számítógépes dolgaink mind-mind asztalok körül zajlanak, de még a szórakozásnak és pihenésnek is hasznos kiegészítője e bútordarab a nappaliban.

 

A klasszikus konyhaasztal az idők során konyhapulttá, sőt sok helyütt konyhaszigetté fejlődött, de lényegét tekintve így is a sütés-főzés és tálalás alapvető munkafelülete.

 

Lakásunk egyik sarkalatos eleme az étkezőasztal, amelynek ki kell szolgálnia a család mindennapos étkezéseit, de vendégek fogadásakor akár ennél kétszer-háromszor nagyobb létszámot is. Mérete és viszonylag központi elhelyezkedése miatt az ebédlőasztal külleme nem elhanyagolható szempont a lakberendezés során. Praktikusságuk okán népszerűek a széthúzható, betéttel bővíthető étkezőasztalok; kisméretű lakásokban pedig gyakori látvány a használaton kívül lehajtható asztal, amely helytakarékosság tekintetében verhetetlen.

 

A nappali örökzöld darabja a dohányzóasztal – itt nagy tere nyílik a kreativitásnak, hiszen ezek az asztalok legalább annyira díszítő funkciót töltenek be, mint gyakorlatit. Sokszor bukkannak fel a megszokott vagy akár egzotikus fafajtákból készült asztalokon túl fém- és üvegasztalok is. A televízió nemritkán egy önálló tv-asztalon kerül elhelyezésre; a trendi lakásbelsőnek pedig része lehet egy elegáns bárasztal.

 

A dolgozószobának vagy a már iskolába járó gyerekek szobájának nélkülözhetetlen kelléke az íróasztal, ami ma már leginkább az asztali vagy hordozható számítógépen végzett tevékenységeket szolgálja, így többnyire kifejezetten számítógép- vagy laptop asztal kerül e helyiségekbe.

 

Említést érdemel az otthoni barkácsműhelyben a hatékony kétkezi alkotómunkát lehetővé tévő munkaasztal, amely barkácsgépek elhelyezésére és a hobbitevékenységekhez szükséges kellékek áttekinthető tárolására egyaránt megoldást nyújt.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem