akkumulátor

7 akkumulátor ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 7 akkumulátor ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több akkumulátor etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

02.04 - 31.07 Praktiker
02.04 - 31.07 Praktiker
02.04 - 31.07 Praktiker

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

Az akkumulátor gépesített, motorizált, elektromos és elektronikai eszközökre nagyban támaszkodó világunkban sok területen szolgálja a hétköznapi gazdasági és magánjellegű tevékenységek zökkenőmentes bonyolítását.

 

Az autó akkumulátor a gépjármű megbízható működésének egyik záloga. Bár motorkerékpártól függően a motor akkumulátor nem minden esetben tölt be ugyanilyen létfontosságú funkciót, azért arról se feledkezzünk meg. Autóba való akkumulátorokat sok kifejezetten erre szakosodott akkumulátor-bolt árusít, de hipermarketek autós részlegén is megtaláljuk a leggyakoribb típusokat, tehát az Auchan vagy Tesco akkumulátor szintén a szóba jöhető opciók egyike. Az akkumulátor-árak szerencsére olyan szintűek, hogy az erre költött összeg nem képezi a személygépkocsi fenntartásának érdemi hányadát.

 

A számtalan különböző méretű és teljesítményű munka-akkumulátor elektromos üzemű berendezések nélkülözhetetlen részegysége a targoncától a motorizált kerekesszéken át a csónakok villanymotorjáig. Gépjárművek kulcsfontosságú komponense továbbá a golfpályák jellegzetes kisautójától a mind elterjedtebbé váló közúti elektromos autókig.

 

Mindennapi életünkben nem elhanyagolható szerepet játszik a mobiltelefon, a laptop vagy a táblagép, valamint egyéb mobil kütyük akkumulátora is. Ezek az akkumulátorok olyan készülékek zavartalan üzemelését biztosítják, amelyek ma már a napi létezésünk, de legalábbis ügyintézésünk vagy szórakozásunk alapvető segédeszközei, így kapacitásuk és élettartamuk a mobileszközök vásárlásánál nagy súllyal figyelembe vett paraméter.

 

Különösen ez utóbbi termékek esetében lényeges kiegészítő az akkumulátor-töltő, amellyel akár út közben (gyorsétteremben vagy a vonaton is) feltölthető az egyre nagyobb teljesítményének és egyre több funkciójának köszönhetően sajnos egyre gyorsabban lemerülő számítástechnikai vagy mobilkommunikációs eszközünk.

 

Az akkumulátorok rengeteg típusa közül megemlíthető a klasszikus ólom-savas akkumulátor, valamint annak gondozásmentes változata, a zselés akksi; jól ismert akkumulátorcsalád még a lítium-ion akkumulátorok köre, illetve a nikkel-kadmium és nikkel-fémhidrid akkumulátorfajták.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem