Ágy

2 Ágy ajánlatot találtunk

Kedvenc üzleteid újságaiban, 2 Ágy ajánlatot találtunk. Böngéssz, és több Ágy etc. boltokban.

rendezési mód:
Alapértelmezett

Alapértelmezett

Legújabb

Nemsokára lejár

18.03 - 21.04 Möbelix
18.03 - 21.04 Möbelix

Hasonló termékek a kategóriában

Több információ a (markName)-ról

Az ágy az egyik legfontosabb bútordarab otthonunkban, hiszen életünk egy jelentős hányadát (összességében sok-sok évünket!) töltjük rajta akár alvással, akár tévét nézve, könyvet olvasva vagy egyéb elfoglaltságokkal. Így a fekhely milyensége komfortérzetünkre, kipihentségünkre és egészségünkre egyaránt kihatással van.

 

A tágas franciaágy a felnőtt hálószoba központi eleme, amelynek a hálószoba stílusához kell illeszkednie.

 

A gyerekágyak esetében a biztonság olyan tényező, ami nem hagyható figyelmen kívül – különösen akkor, amikor a gyermekek még kicsik. A kreatív, játékos megjelenésű gyerekágy (amely több gyerek esetén helytakarékosságból gyakran emeletes ágy vagy galériaágy) ráadásul a gyerekszoba hangulatához is hozzájárulhat.

 

Vendégek elszállásolásához a kihúzható kanapé, kanapéágy vagy a fotelágy praktikus megoldás – egyszemélyes vagy kétszemélyes kivitelben. Természetesen akár egy felfújható matrac is betöltheti a vendégágy funkcióját.

 

Az ágykeret elsősorban a megjelenés tekintetében fontos, így a megfelelő ágy kiválasztásánál az egyéni ízlés és a szoba berendezésének stílusa döntő kritérium. A jó minőségű, korszerű matrac ugyanakkor a pihentető alvás, vagyis a kényelem és egészség hosszú távú zálogát jelenti. Matracok ma már nagyon sokféle technológiával készülnek – léteznek rugós, habszivacsos, memória- avagy emlékezőhabos típusok.

 

Gyakorlati szempont lehet még az ágyneműtartó megléte és mérete, hiszen a téli-nyári ágynemű, illetve a vendégeknek fenntartott paplanok és párnák meglehetősen sok helyet tudnak foglalni.

 

A lakberendezési boltok és bútoráruházak változatos megjelenésű, kialakítású ágyak sokaságát árulják. Az országszerte több helyen jelen lévő Kika, Möbelix, Mömax vagy a közkedvelt IKEA ágy-kínálata mellett ágyak, ágykeretek és különféle matracok széles választékát kínálják a kifejezetten fekhelyekre specializálódott bútorboltok úgyszintén. Igazán olcsó ágyak pedig az outletek és egyéni vevőket is kiszolgáló nagykereskedések palettáján lelhetőek fel.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem