A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem
Cashback promo

Obi Tatabánya akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.5 - 6 értékelés

Obi újság 2018.11.25-ig

Érvényes: 2018.11.14-tól 2018.11.25-ig Közzétéve: 2018.11.15

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Mégtöbb megjelenítéseElrejt
4 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Barkács és kertészet

Több Információ a Obi márkáról, Tatabánya városban

Az OBI barkácsáruházlánc története pár szóban

 

 

 

 

 

Az OBI üzemelteti az egyik legnagyobb barkácsáruház hálózatot Európában. A Németországban alapított (1970) cég napjainkra Magyarországon piacvezetővé nőtte ki magát, és jelenleg 29 áruházzal rendelkezik országszerte. A legelső hazai OBI a kilencvenes évek közepén (1994) kezdte meg működést a fővárosban. Nem sokkal ezután a cég vidéki terjeszkedésbe kezdett, aminek hála napjainkra már szinte bárki talál az országban OBI áruházat a lakóhelye vonzáskörzetében.

 

OBI Veszprém - termékkínálat

 

Az OBI veszprémi egysége 2003 óta áll a környékbeli vásárlók rendelkezésre. A hatalmas árukészletnek és a hihetetlenül széles termékpalettának köszönhetően a veszprémi áruházból mindent beszerezhetünk, amire a különféle otthoni munkálatokhoz (felújítás, karbantartás, burkolás, építkezés, festés stb.) szükségünk lehet. Legyen szó akár szerszámokról, vegyipari termékekről, autóápolási cikkekről, különböző alapanyagokról, a veszprémi áruház polcain biztos, hogy megtaláljuk az egyéni igényeinknek tökéletesen megfelelő termékeket. Emellett rendkívül széles választék áll a rendelkezésünkre a kertben használatos eszközökből és gépekből (fűnyírók, sövényvágók, kerti szerszámok, locsoló szettek, kiegészítő termékek), kerti bútorokból, hintaágyakból, grillsütőkből is. Az OBI más egységeihez hasonlóan a veszprémi áruházban is vásárolhatunk szobanövényeket, kerti dísznövényeket, sőt még kerti tó építéséhez szükséges dolgokat is (pl. tófólia, szűrő, műanyag tómedrek stb.). Ha fürdőszobai bútorokra, vagy esetleg nagy teherbírású állványokra, lámpákra stb. lenne szükségünk, akkor itt ezeket is megvehetjük.

 

Szolgáltatások & webes platform

 

Az OBI veszprémi áruháza többféle színvonalas szolgáltatással áll a hazai vásárlók rendelkezésre: pl. áruhitel, megvásárolt termékek kiszállítása, lapszabászat, varrás, festék bekeverés. A cég kínálatában lévő termékeket az online webshopból pár kattintással meg is rendelhetjük, így az otthonunk kényelméből szerezhetünk be minden számunkra szükséges árucikket. A weboldalon folyamatosan elérhető egy online akciós újság (szórólap) is, amiben a legújabb ajánlatok és akciók találhatók meg.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Külső Kádártai út 1. 8200 Veszprém

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!