Sütiket és harmadik féltől származó sütiket használunk hogy a szolgáltatásainkat jobbá tegyük. Tudjon többet

Szupermarketek

cover

Szupermarketek

A Szupermarketek kategóriában megtalálja a Hungáriában legnagyobb üzlet lánc legújabb ackiós reklámújságokat. Nézze meg a szupermarketek katalógusokat mint Aldi, Spar, Lidl, COOP, Tesco, Metro, Penny Market stb. Maradjon tájékosztatott az akcióiról és okosan vásároljon. 

 

Ha élelmiszerre, háztartási cikkekre, vagy más árukra van szüksége, amiket a nagy üzleti láncok kínálnak, mi segítünk információkat szerezni a piac helyzetéről és vásárolni ami szükséges a lakására alkalmi árakon.

Minden nap feltöltjük a webolalunkat a piaci akciók reklámújságokkal. Ha szüksége avn lisztre, húsra, tejre, gyümölcsre, zöldségre, cukorra, édességre, kozmetikára de nem tud drága terméket venni, a weboldalunk segíti megkönnyíteni a választását. Írja alá a hírlevelünket és napi információkat fog kapni amiket a családjával használhat, minőséges és olcsó vásárlásra.

Az ország minden legnagyobb szupermarketeknek meg van a saját katalógusa és reklámújsága, amik hetente vannak felfrissítve. Ismerjük a nagy konkurenciát ami a láncüzletek között van, és azt is, hogy újabb és jobb terméket kínálnak állandoan, sokszor lezuhanó árakon, ezért hosztuk létre ezt a webplatformot, hogy az értékes iránytűje legyünk a termékek választásban.

Nem cask katalógusok és reklámújságok a szupermarketek legjobb akcióival, a  Prospecto.hu weboldal segíti Önt információkat talalni a nyitvatartásairól is., az elérhetőségekről, az ürességekről és a véleményekről amiket más felhasználó adott a szupermarketekre.

Show newsletter popup

Kapja meg különleges e-mailünket időszaki akciókkal és kínálatokkal.

Meg akarja kapni a különleges időszaki akciókat és kínálatokat?

Hé! Megjelent az új (brandName) katalógus. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!