Lidl Szolnok akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.8 - 11 értékelés

Lidl újság 2019.04.30-ig

Érvényes: 2019.04.25-tól 2019.04.30-ig 4 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.22

Nézz meg 45 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 4 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Fűnyíró , Akku , Szűrő , Kés , Párnahuzat , Tányér , Tisztítószer , Párna , Olló , Hűtőtáska , Szalvéta , Ruha , Táska , Pizsama , Grill , Okostelefon , Fejhallgató , Lapát , Napellenző és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Lidl akciós termékek

Lidl más városokban

Információ a Lidl újságról

Több Információ a Lidl márkáról, Szolnok városban

A Lidl Szolnokon

 

A Tisza és a Zagyva találkozásánál fekvő alföldi városban, Jász-Nagykun-Szolnok megye több mint 70 ezres lélekszámú székhelyén két Lidl-üzlet is található. Ezek közül egyik a Széchenyi lakótelep közelében, míg a másik a Szántó körút és Thököly út találkozásánál várja vásárlóit.

 

A szolnoki Lidl-boltok választéka

 

A szolnokiak és a Szolnok környékén lakók a Lidl kínálatában megtalálnak mindent, ami a háztartásban napi szinten szükséges lehet. Élelmiszerek a friss hús- és halárutól a zöldségeken és gyümölcsökön át a tejtermékekig és helyben sütött pékáruig, tartós és fagyasztott élelmiszerféleségek, ínyencségek, valamint nem-élelmiszer jellegű áruválaszték az illatszerektől a szezonális cikkekig (iskolakezdés, kertészeti eszközök, ünnepekhez kapcsolódó termékek), szerszámoktól a férfi-női és gyermek ruházatig.

 

Szolnoki Lidl akciós újság

 

A Lidl Szolnok aktuális heti akciói az itt elérhető akciós újság lapjain olvashatóak. Az online akciós katalógus információi révén könnyebben megtervezhető a napi bevásárlás a szolnoki Lidl boltok valamelyikében. Honlapunk mindig a legfrissebb Lidl szórólap áll az Ön rendelkezésére.

 

A szolnoki Lidl üzletek címe:

 

Széchenyi István körút 4/B (Mentőállomás megállónál)

Központi telefonszám: 06-80-020-534

 

A Széchenyi körúti Lidl nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 07:00-17:00

 

Délibáb utca 6.

 

A Délibáb utcai Lidl nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 07:00-17:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem