Auchan Szolnok akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.1 - 10 értékelés

Auchan újság 2019.05.08-ig

Érvényes: 2019.04.15-tól 2019.05.08-ig 17 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.16

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 17 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mellény , Szoknya , Ing , Fürdőruha , Ruha , Blúz , Táska , Pizsama , Sportcipő , cipőkhöz , Top , Harisnya , Melltartó , Póló , Sportnadrág , Nadrág és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Auchan akciós termékek

Auchan más városokban

Információ a Auchan újságról

Több Információ a Auchan márkáról, Szolnok városban

További információ a szolnoki Auchan áruházról

 

A 2004-ben megnyitott szolnoki áruház 8 éven át a Cora áruházlánc tagja volt. 2012-től került az Auchan áruházai közé.

 

Az Auchan Szolnok több mint 8.000 négyzetméteres eladótérben kínálja a napi és a nagybevásárlásra érkezőknek a friss, fagyasztott és tartós élelmiszerek széles választékát, márkás és sajátmárkás termékeket, illetve a termékpaletta lefedi a háztartásban elengedhetetlen árucikkek sokféleségét az illatszerektől a vegyiárun át a babafelszerelésig, az állateledeltől a papírárun át a játékokig, a műszaki cikkektől a barkácskellékeken át a konyhafelszerelésig.

 

Szolnokon a hipermarket melletti üzletsor üzletei is gazdagítják a kínálatot; az áruház szomszédságában pedig kedvező árú tankolási lehetőséget biztosít az Auchan benzinkút.

 

A várost délről elkerülő 4-es út mellett található áruház autóval és menetrend szerinti autóbuszjárattal egyaránt megközelíthető.

 

Az Auchan Szolnok akcióiról a weblapunkon mindig megtalálható akciós katalógus aktuális információkat biztosít. Az online akciós újság révén a szolnoki Auchanban mindig talál jó ajánlatokat. A rendszeresen megújuló heti akciók mellett az év során több különböző szezonális katalógus is megjelenik (őszi iskolakezdés idején, játékkatalógus karácsonykor, kertészeti katalógus a tavasz beköszöntekor). A friss Auchan reklámújság oldalunkon mindig elérhető.

 

Nyitvatartás Szolnok

 

  • Auchan Szandai rét Szolnok

Cím: 5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.

Központi telefonszám: 06-80-10-90-10

 

  • A szolnoki Auchan nyitva tartása:

 

hétfő-csütörtök: 07:00-21:00     

péntek-szombat: 07:00-22:00

vasárnap: 08:00-20:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem