Auchan Szigetszentmiklós akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.1 - 10 értékelés

Auchan újság 2019.04.03-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.04.03-ig 10 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.21

Nézz meg 10 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 10 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Mosógép , Mosópor , Mosógél , Vödör , Ablaktisztító , Öblítő , Tisztítószer , Mosogatógép , Ruhaszárító , Lapát , Szőnyeg , Létra , Kijelző , Kefe , zsák , Top , Cső , Seprű , Szivacs és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.04.20-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.04.20-ig 27 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.21

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 27 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Sonka , Sertés , dió , hajnal , Pulyka , Csemege és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.03.27-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.03.27-ig 3 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.19

Nézz meg 30 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 3 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Mosógép , Kávéfőző , Bor , Mosópor , Mosógél , Öblítő , Szalvéta , Mosogatógép , Grill , Hűtőszekrény , Fagyasztó , Sütő , Okostelefon , Gabonapehely , Kábel , Papír , Kijelző , Nyomtató , Kiegészítők és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Auchan akciós termékek

Auchan más városokban

Információ a Auchan újságról

Több Információ a Auchan márkáról, Szigetszentmiklós városban

Az Auchan nemzetközi és hazai története

 

 

 

 

 

Az Auchan-t 1961-ben alapította Gérard Mulliez Franciaországban. Az első áruház az észak-franciaországi Roubaix városban nyitotta meg a kapuit a francia vásárlók előtt, amit követően a cég nem sokkal később rohamléptékű terjeszkedésbe kezdett, és egy évtized alatt a hazai piac egyik legnagyobb szereplőjévé vált. Jelenleg az Auchan üzemelteti az egyik legjelentősebb szupermarket hálózatot Európa-szerte. A vállalat alkalmazottainak száma több, mint 330000; 12 országban van jelen, és 1700-nál is több áruházat működtet. Az első magyarországi Auchan áruház 1998-ban nyílt Budaörsön, és csupán néhány hónap leforgása alatt a helybéli vásárlók kedvenc „nagybevásárlási” célpontjává vált. Az elmúlt két évtized során az Auchan lett hazánk egyik legjelentősebb hipermarket hálózata, amely a klasszikus áruházak mellett még saját benzinkutakat is üzemeltet. A cég alkalmazottainak száma manapság már több, mint 7000; 24 Auchan áruház (5 szupermarket & 19 hipermarket), és 18 benzinkút várja a magyar vásárlókat országszerte.

 

Auchan Szigetszentmiklós – termékkínálat

 

A 14875 négyzetméteres alapterület szigetszentmiklósi Auchan 2002 őszén nyitotta meg a kapuit a vevők előtt. A minden igényt maximálisan kielégítő, hatalmas termékválasztéknak köszönhetően, a főváros vonzáskörzetében lévő áruház pár hét leforgása alatt rendkívül közkedvelté vált a vásárlók körében. A hipermarket jellegéből adódóan ebben az áruházban az élelmiszerek óriási kínálata várja az vásárlókat (tejtermékek, tojás, húsfélék, felvágottak, zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, kenyerek, cukrásztermékek, tartós élelmiszerek, édessége, fagyasztott termékek, borok és egyéb alkoholos italok, kakaó, tea- és kávéfajták stb.). Emellett az áruházban természetesen olyan termékek is megvásárolhatók, amelyekre a háztartásban van szükség (pl. tisztítószerek), illetve minőségi szerszámok, autóápolási termékek, ruházati cikkek, barkácstermékek, játékok, műszaki cikkek (okostelefonok, számítógépek, televíziók, játékkonzolok stb.) is színesítik a kínálatot.

 

Honalap & szolgáltatások

 

Az Auchan Magyarország honlapja kiválóan felépített és kifejezetten informatív is. Az összes olyan fontos információ megtalálható rajta, ami felhasználók számára fontos lehet. A weboldalon lévő árucikk katalógus, illetve az akciós újság a legújabb ajánlatok mindegyikét tartalmazza, ami komoly segítséget nyújt a vevőknek a bevásárlásaik megtervezéshez. Az Auchan honlapján egy remek online webshop is elérhető, aminek a használata szó szerint gyerekjáték, és minden számunkra szükséges terméket megvehetünk a segítségével a kedvenc otthoni karosszékünkben ülve. Az Auchan platformjához mobil kompatibilis weboldal, valamint kétféle applikáció (iOS & Android verzióban) is a rendelkezésünkre áll, így az aktuális tartózkodási helyünktől függetlenül is elintézhetjük online módon a bevásárlásainkat. A neten keresztül megvásárolt termékeket az Auchan házhoz is szállítja. A cégnél „távsegítség” szolgáltatás is igénybe vehető, ami igencsak jól jön olyankor, ha bármilyen jellegű problémánk adódna. Emellett a szigetszentmiklósi Auchan áruházban a „klasszikus” ügyfélszolgálat is a rendelkezésünkre áll, de egyebek mellett jelentős mértékű kedvezményekre feljogosító kártyákat is igényelhetünk (Auchan kártya, Bizalom kártya), és élhetünk a kedvező konstrukcióban nyújtott áruhitel opcióval is.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: 2310 Szigetszentmiklós Háros u. 120.

  • Telefonszám: 06-80-10-90-10

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:00-22:00
    vasárnap:08:00-20:00

  • Email cím:info@auchan.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem