Auchan Szekszárd akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.8 - 18 értékelés

Auchan újság lejárati dátum 02.02.2022-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot! 4 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Auchan márkáról

Több Információ a Auchan márkáról, Szekszárd városban

További információ a szekszárdi Auchan áruházról

 

Tolna megye első Auchan áruháza, a Szekszárd belvárosában található szupermarket 2017-ben nyílt meg. A szekszárdi áruház egyúttal az áruházlánc első magyarországi szupermarket-formátumú üzlete, amely mintegy 1400 négyzetméteren 10 ezer különféle terméket.

 

A szekszárdi üzlet választékában a friss élelmiszerek (pékáru, húsáru, zöldségek és gyümölcsök), illetve a fagyasztott és tartós élelmiszerféleségek gazdag kínálatán túl nem-élelmiszer jellegű - a háztartásban hasznos és szükséges - termékek is kaphatóak.

 

Az Auchan Szekszárd éppen aktuális akciói a honlapunkon található akciós katalógus oldalain böngészhetőek. Az online reklámújság segítségével jobban megtervezheti a bevásárlást, mielőtt a szekszárdi Auchan szupermarketbe látogat. A legfrissebb Auchan akciós újság itt mindig elérhető.

 

Nyitvatartás Szekszárd

 

  • Auchan Szekszárd

Cím: 7100 Szekszárd, Liszt Ferenc tér 2-4.

Központi telefonszám: 06-80-10-90-10

 

  • A szekszárdi Auchan nyitva tartása:

 

hétfő-szombat: 06:00-20:00

vasárnap: 08:00-16:00

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem