Obi Székesfehérvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 5 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

5 nap múlva jár le

Obi újság 2019.12.31-ig

1 lap akciós termékekkel 133 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Obi termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Obi márkáról

Több Információ a Obi márkáról, Székesfehérvár városban

 

 

 

 

 

 

Az OBI egy németországi gyökerekkel rendelkező barkácsáruházlánc, amelyet 1970-ben alapítottak az ország legjelentősebb kikötővárosában, Hamburgban. A magas színvonalú szolgáltatásoknak és a minden igényt lefedő árukészletnek köszönhetően az OBI igen hamar belopta magát a német vásárlók szívébe, és rohamléptékű terjeszkedésbe kezdett, aminek eredményeként 1991-ben az európai piacon is megjelent, ahol az ezredfordulóra az ágazat egyik meghatározó szereplőjévé vált. Hazánkban az első OBI áruház 1994-ben nyitotta meg kapuit a budapesti vásárlók előtt, de még ebben az évben egy vidéki egysége is nyílt a cégnek Tatabányán. Jelenleg a vállalat az ország egészét lefedő üzlethálózattal büszkélkedhet (29 áruház), amelyekben összességében több, mint 2100 szakképzett alkalmazott dolgozik.  

 

OBI Székesfehérvár – termékkínálat

 

A székesfehérvári OBI 2015 óta áll a vásárlók rendelkezésére. A barkácsáruházba betérő vásárlók elképesztően széles termékpalettáról választhatják ki a számukra szükséges árucikkeket. Az OBI Székesfehérvár kínálatában a házkörüli munkák elvégzéséhez, a lakás felújítási munkálatokhoz – beleértve a burkolást, festést, villanyszerelést – szükséges összes szerszám (manuális, elektromos, pneumatikus, speciális termékek), és emellett temérdek kiegészítő (csavarok, anyák, foglalatok, alátétek, bilincsek, kiegészítő termékek stb.) is megtalálható. Az OBI különféle funkciójú bútorokat is forgalmaz (konyhabútorok, bútor szettek, kerti bútorok, fürdőszobai bútorok stb.), valamint lakásban használatos kiegészítőket, vegyipari termékeket, világítástechnikai termékeket (lámpák, izzók, kapcsolók stb.), valamint dísznövényeket is árusít.

 

OBI Székesfehérvár - szolgáltatások & webáruház

 

Az OBI magyar nyelvű weboldalán egy funkcionális, felhasználóbarát kialakítású online webáruház is működik, amely révén a vásárlók otthonról – vagy mobil eszközzel bárhonnan – megrendelhetik a megvásárolni kívánt termékeket. Emellett egy kifejezetten praktikus, online akciós újság – digitális szórólap – is elérhető a weboldalon, amit megnyitva bármikor megtekinthetők az éppen aktuális ajánlatok, promóciók, és akciók.

A székesfehérvári OBI áruház ügyfelei számára többféle színvonalas szolgáltatás is elérhető, amelyek között megtalálható az utánfutó kölcsönzés, a festék bekeverés, a lapszabászat és függöny felvarrás, valamint a házhozszállítás és a kedvező konstrukcióban nyújtott áruhitel is.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Budai út 41. 8000 Székesfehérvár

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.huA szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem