Auchan Székesfehérvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.4 - 9 értékelés

Auchan újság 2019.01.30-ig

Érvényes: 2019.01.17-tól 2019.01.30-ig Közzétéve: 2019.01.16

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 9 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Cumisüveg , Pelenka , Hálózsák , bébiételek , Body , libero , Póló , bébiétel , Nagy , Öv , Tálca , Melltartó , Óra , Zokni , Szerkezet , Kiságy , Fejtámla és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
9 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.01.23-ig

Érvényes: 2019.01.17-tól 2019.01.23-ig Közzétéve: 2019.01.16

Nézz meg 26 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 2 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mosógép , Kávéfőző , Bor , Ablaktörlő , Bögre , Lábtörlő , Mosópor , Mosógél , Fehérítő , Öblítő , Tányér , Váza , Szalvéta , Pizsama , Mosogatógép , Páramentesítő , Hűtőszekrény , Fagyasztó , Okostelefon , Kamera és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
2 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.01.24-ig

Érvényes: 2019.01.10-tól 2019.01.24-ig Közzétéve: 2019.01.08

Nézz meg 10 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 3 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Mosógép , Kávéfőző , Mosópor , Mosógél , Vödör , Párnahuzat , Paplan , Fehérítő , Öblítő , Tisztítószer , Törölköző , Mosogatógép , Ruhaszárító , Grill , Főzőlap , Hűtőszekrény , Fagyasztó , Sütő , Kesztyű és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
3 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Auchan akciós termékek

Auchan más városokban

Információ a Auchan újságról

Több Információ a Auchan márkáról, Székesfehérvár városban

Az Auchan története nagy vonalakban

 

 

 

 

Az Auchan napjaink egyik legnagyobb hipermarket hálózata, amelynek alapítása (1961) Gérard Mulliez nevéhez fűződik. A francia gyökerekkel rendelkező órásvállalat jelenleg 12 országban van jelen világszerte; több, mint 1700 hipermarketet és 340 kereskedelmi központ mondhat magáénak. A cég alkalmazottainak száma meghaladja a 330 ezret. Az Auchan csoport hazánkban 1996 óta van jelen. A vállalat 1998-ban a budaörsi áruház megnyitásával lépett be a magyar piacra. Az azóta eltelt évek során az Auchan Magyarországon a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és elégedett vásárlók tömegeit tudhatja maga mögött. Manapság 5 szupermarket,19 Auchan hipermarket, és 18 üzemanyagtöltő állmás várja a vásárlókat országszerte. A cég jelenleg több, mint 7000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Auchan Székesfehérvár – termékkínálat

 

A székesfehérvári Auchan 2001 novembere óta, - több, mint 11.000 négyzetméteres értékesítési területtel – várja a környéken élő vásárlókat. Hipermarket lévén, az Auchan a különféle élelmiszerek mellett gyakorlatilag minden olyan terméket forgalmaz, amire az otthonunkban, illetve a kertben szükségünk lehet. De emellett bútorok, ruházati cikkek, kozmetikai termékek, vegyipari készítmények, műszaki cikkek, barkácstermékek, állateledelek és felszerelések, autó- és motorfelszerelések, különféle szerszámok és berendezések, papír- írószerek, játékok, sport termékek, és saját márkás Auchan termékek is elképesztően nagy választékban találhatók a székesfehérvári áruház kínálatában.

 

Webes platform és szolgáltatások

 

Az Auchan Magyarország felhasználóbarát felépítésű honlapján temérdek hasznos információ várja az idelátogató felhasználókat. A webes felületen természetesen mindig elérhető az aktuális ajánlatok tucatjait tartalmazó online szórólap (akciós újság) is. De emellett egy könnyen használható online katalógus, valamint egy funkcionális webáruház is a rendelkezésünkre áll, amely révén pár kattintással akár még a hétvégi „nagybevásárlást” is percek alatt letudhatjuk. Az Auchan Magyarország egy kiváló törzsvásárlói programot is működtet (Bizalomprogram). A bizalomkártyával rendelkező ügyfelek a vásárlás révén összegyűjtött pontokat bármikor levásárolhatják az cég egységeinél. Emellett a vásárlók számára biztosított a házhozszállítási szolgáltatását is (40 ezer Ft-ot meghaladó vásárlás esetén csupán 1 Ft a kiszállítás költsége), illetve Auchan kártyát is igényelhetnek, ami ötvözi a hitel- és pontgyűjtő kártyák összes előnyét. Az Auchan ügyfelei az úgynevezett „Távsegítség” szolgáltatást is használhatják (09:00 – 19:00 óra között), és a cég mobilos alkalmazása (iOS & Android) révén is vásárolhatnak online módon a kedvenc mobil eszközük (okostelefon, táblagép) segítségével.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: 8000 Székesfehérvár Holland fasor 2.

  • Telefonszám: 06-80-10-90-10

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:00-22:00
    vasárnap:07:00-21:00

  • Email cím:info@auchan.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem