KiK Szeged akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a KiK márkával

Értékelés: 3.6 - 19 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a KiK márkáról

Több Információ a KiK márkáról, Szeged városban

Dióhéjban a KiK története

 

 

 

A KiK egy teljesen egyedi koncepción alapuló textil diszkont hálózat, amely Németországból indulva Európa számos országában megjelent a piacon. A vállalatot több, mint két évtizeddel ezelőtt alapította Stefan Heining. A mintegy 25000 alkalmazottat foglalkozató cég központja jelenleg a németországi Böndben-ben van. A KiK 2008 óta van jelen Magyarországon, és a cég dinamikus fejlődéséből adódóan folyamatosan bővíti a bolthálózatát. A hazánkban található KiK üzleteket a KiK Textil és Non-Food Kft. működteti. A KiK vevőközpontú vállalatvezetési filozófiájának köszönhetően, a termékek és a szolgáltatások tekintetében a magyar vásárlók is ugyanazt a minőséget élvezhetik, mint a nyugat-európai vevők.

 

KiK Szeged – termékkínálat

 

A KiK jelenleg egy boltot működtet Szegeden, ami a város egy kifejezetten forgalmas részén, a Szabadkai úton – a PICK Szeged Szalámigyár és Húsüzem ZRt. tőszomszédságban – található. A szegedi KiK óriási, sőt mondhatni minden képzeletet felülmúló termékválasztékkal várja a városban és az agglomerációban élőket. A bolt kínálatában a női és férfiruhák (alsó és felsőruházati termékek, különböző típusú kényelmes fehérneműk, cipők stb.) mellett divatos gyerekruhák, kiváló minőségi babruhák, és számos ruházati kiegészítő (övek, sálak, kesztyűk, sapkák stb.) található. A szegedi KiK boltot felkereső vásárlók a már említett termékek mellett gyerekjátékokat, különféle lakásfelszerelési árucikkeket, dizájnos modern dekorációs kiegészítőket, valamint bőröndöket, táskákat és még háziállat kiegészítőket is nagy választékban találnak.

 

Könnyen használható funkcionális weboldal

 

A KiK magyarországi honlapját az egyszerű, letisztult dizájn, és a funkcionalitás jellemezi. A felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a weboldalon nincsenek zavaró hatású elemek, és minden szó szerint kézre esik. Így pár kattintással „elővarázsolhatjuk” - az online katalógus funkciót elindítva - a legújabb termékeket, és közelebbről szemügyre véve őket, megtervezhetjük a soron következő vásárlásunkat. A KiK honlapján az legjobb ajánlatok és az éppen aktuális, jelentős árengedménnyel kecsegtető akciók már a nyitóoldalon várnak ránk. Ezért, hogy nehogy véletlenül lemaradjunk valamilyen izgalmas újdonságról, érdemes rendszeres időközönként felkeresni az oldalt, vagy Prospecto.hu platformját, ahol számos egyéb akciós újság, szórólap, és reklámújság között is kedvünkre böngészhetünk.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Győr, 9023 Vasvári P. u. 1/A (Győr Plaza)

  • Telefonszám: +36 20 890 0100; +36 1 411 8434

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09:00-20:00

                                           vasárnap:10:00-18:00

Email cím: gyor@euronics.hu

 

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem