Aldi Szeged akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Aldi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.3 - 8 értékelés

Aldi újság 2019.05.29-ig

Érvényes: 2019.05.23-tól 2019.05.29-ig 4 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.20

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 4 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mobiltelefon , Fűnyíró , Fedél , Mosópor , Kés , Mosószer , Fehérítő , Párna , Olló , Hűtőtáska , Szoknya , Gyűrű , Táska , Bőrönd , Ventilátor , Játék , Növény , Függőágy , Sátor , Ablak és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Aldi akciós termékek

Aldi más városokban

Információ a Aldi újságról

Több Információ a Aldi márkáról, Szeged városban

Az Aldi Szegeden

 

A Dél-Alföld legnagyobb településén, a csongrádi megyeszékhelyen két Aldi áruház várja a vásárlókat a hét minden napján. A 2008-ban Móravárosban, a Vadaspark közelében nyitott üzletüket 2016 májusában követte a második bolt, amely a Szeged Plaza bevásárlóközpontban kapott helyet. Ez utóbbi - a kereskedelmi lánc 109. magyarországi boltja - volt a legelső, amely plázában került kialakításra, és megnyitásakor a legnagyobb eladóterű Aldi áruház volt.

 

A szegedi Aldi-üzletek választéka

 

Az Aldi Szegeden is közel 2000 féle termékkel várja a vásárlókat, amelyek között megtalálhatóak a friss élelmiszerek (a frissen sütött pékárutól a húsféleségeken keresztül a tejtermékekig és a zöldség-gyümölcs kínálatig), a háztartásban szükséges tartós, hűtött és fagyasztott élelmiszerféleségek, valamint a non-food jellegű árucikkek, köztük az illatszerek és vegyiáru, illetve szezonális termékek széles választéka.

 

Aldi akciós újság Szegeden

 

Az Aldi Szeged vevőcsalogató heti akciói a nálunk bármikor olvasható akciós újságban megtalálhatóak. A friss online akciós katalógus ajánlatainak köszönhetően a bevásárlás ésszerűbben tervezhető meg a szegedi Aldi-üzletekben. Honlapunkon az aktuális Aldi szórólap áll a vásárlóközönség rendelkezésére.

 

A szegedi Aldi áruházak elérhetőségei:

 

Központi ügyfélszolgálat telefonszáma: +36-23-504-680

 

  • Kossuth Lajos sugárút 119. (Szeged Plaza)

A Kossuth sugárúti Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

  • Katona József utca 89. (Móraváros, Vadaspark közelében, 2008)

A Katona József utcai Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem