Cookie szabályzat

 

 1. Általános feltételek 

 

A prospecto.hu web platformot a Offerista Group Hungary Kft. fejleszti. Célunk az, hogy a városban élő felhasználók segítségére siessünk az akciók gyors és egyszerű felfedezésében. A web platformon közölt személyes információk biztonságban tárolódnak. A személyes információkat, csak statisztikai célra használjuk. Az információk elemzése lehetőséget ad a weboldal folyamatos optimizálására, a felhasználók igényeinek és érdeküknek megfelelően.  

A Prospecto.hu által gyűjtött és feldolgozott személyes adatok kategóriái:
Mint személyes adatkezelő, a Prospecto.hu csak a FELHASZNÁLÓI számára kezeli a személyes adatokat, és csakis azután, amiután a felhasználókat tájékoztatta az adatok kezeléséről, és azok tudatos beleegyezésüket adták.
A Személyes Adatvédelmi Törvénynek megfelelően, a prospecto.hu csakis az úgynevezett "általános" típusú személyes adatokat gyűjti össze, és dolgozza fel.
Prospecto.hu nem gyűjti be,  és nem dolgozza fel az úgynevezett "érzékeny személyes adatokat".
Információgyűjtés
Információkat gyűjtünk a weboldalunkra való  regisztrációval kapcsolatosan, az "E-mail értesítések fogadása" szolgáltatásra való feliratkozás közben, és a fiókba való be-, és kijelentkezés alkalmával. A következő adatokat tárolhatjuk: név, e-mail cím, nem, telefonszám, tartozkodási hely, születési idő, a honlapon kifejtett felhasználói viselkedés, IP cím, város.
Ezenkívül a számítógép és a böngésző információi automatikusan beérkeznek és mentésre kerülnek, beleértve az IP címet, és a betöltésre kerülő oldalt.
Abban az esetben, ha megjeleníted, vagy kölcsönhatásba lépsz bármely szolgáltatásunkkal, más információkat is tárolhatunk a böngészési viselkedésedről. Ezek az információk magukba foglalják az általad használt funkciókat, a követett linkeket; gyakran keresett kifejezéseket; és a többi szolgáltatásunkhoz való viszonyulásodat.További információkat kaphatunk a Prospecto.hu honlapon közzétett tartalmakról is. Ez magában foglalhatja: véleményeket, ismertetéseket és ajánlatokat, a közösségi hálózatokon való megosztást vagy a Prospecto.hu kérdőívekben szereplő válaszokat.
A Prospecto.hu Személyes adatok felhasználásának Átláthatósága és Célszerűsége
A Prospecto.hu mindenki számára elérhető, nyilvános szolgáltatást biztosít. Minden, közönségünk számára biztosított információval, arra törekszünk, hogy minden felhasználó számára növeljük a weboldal értékét.
Személyre szabott szolgáltatás a Prospecto.hu honlapról
Az a benyomásunk, hogy minél többet tudunk rólad, annál pontosabb, és személyes felhasználói élményben részesülhetsz miközben a honlapunkon található információkat olvasod.
Ide tartoznak:

Tartalom
Helység szerinti tartalom;
Garantáltan életkor szerinti tartalom
Mit tartalmaz az adatvédelmi irányelvünk?
Adatvédelmi irányelvünk magába foglalja a személyes adatok átvételét, feldolgozását és tárolását.
Átláthatóság - mindig elmagyarázzuk, hogy milyen információkat kérünk, és tárolunk. Az adatokat kizárólag az alábbi célokból gyűjtjük, és dolgozzuk fel:
Magasszíntű szolgáltatás;
A szolgáltatásaink használata következtében, növeljük a honlap hatékonyságát. A fogyasztók igényeit felelőségteljesen kezeljük.
Választási lehetőség - arra vonatkozik, hogy miként használod az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Adataidat bármikor letörölheted.
Bizalom - A bizalom nagyon fontos számunkra, adataidat szigorúan, és biztonságosan tároljuk. Ügyfeleink személyes adatait  ellenőrizetlen partnereknek, vagy külsõ forrásoknak nem adjuk át.
Hogyan használjuk fel a személyes adataidat?
Az általunk összegyűjtött információk felhasználásának módja részben attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat használsz, miféleképpen használod azokat, és milyen preferenciákat állítottál be.  Az alábbiakban felsoroljuk azokat az egyedi célokat, amelyekre az összegyűjtött adatokat használjuk:
Kutatási és fejlesztési célokra
Mindig keressük a módját annak, hogy szolgáltatásainkat intelligensebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá, integráltabbá és hasznosabbá tegyük a felhasználóink számára. A kollektív módszerek segítségével igyekszünk megérteni, hogy az emberek miként használják online szolgáltatásainkat, kezeljük a hibákat, azonosítjuk a trendeket, az üzleti modelleket, valamint a szolgáltatások bővítésére és fejlesztésére szolgáló területeket. Mielőtt új funkciót építenénk be a honlapba, annak kipróbálásába és elemzésébe bevonjuk a felhasználók egy részét is.
"E-mail értesítés" szolgáltatás
E-mailen keresztüli személyre szabott értesítési forma, aminek következtébea a felhasználó értékes információkhoz jut az interneten található legújabb promóciós digitális újságokról, és a helyi márkákról.
Az általunk begyűjtött adatok a következőket tartalmazzák: nevek, e-mail, nem, város. Célunk a szolgáltatás személyre szabása a fent említett adatok tárolásával. Személyreszabott szolgáltatásaink:
E-mail értesítés minden új elérhető promóciós újság esetén;
E-mail értesítés a kiválasztott márkák által kínált új promóciós ajánlatokról;
E-mail értesítés a prospecto.hu tulajdonságaira, szolgáltatásaira és használati feltételeire vonatkozó bármilyen változás esetén
A szolgáltatások személyre szabása az általad beállított preferenciák szerint "Profil létrehozása" szolgáltatás
A "Felhasználói profil" funkció használata. A regisztrációs űrlap a következőket tartalmazza: név, e-mail, nem, város. Más tárolhatandó adat: telefonszám, cím és születési idő.
A fent említett adatok összegyűjtése olyan szolgáltatások nyújtására szolgál, amelyek a weboldal minden felhasználójának személyre szabottak, és hasznosak.
Az e-mail értesítési funkciót felhasználhatjuk a Prospecto.hu tulajdonságaira, szolgáltatásaira és használati feltételeire vonatkozó minden változtatás közlésére.
A vállalat használhatja a telefonszámot egyedi, és egyéb megfelelő speciális ajánlatok nyújtására, valamint egy közvetlen kommunikációs csatornaként is, amellyel javíthatja a szolgáltatás minőségét.
A Prospecto.hu nem adhatja meg átfogó, és konkrét formában a "Felhasználói profil" által használt adatokat semmiféle harmadik félnek. .
Regisztráció és profilengedély Facebook-fiókon keresztül. A feltételeket elfogadó felhasználó engedélyezi a Prospecto.hu-nak, hogy a fent említett információkat felhasználja. Ez a regisztráció abban külömbözik a hagyományos regisztrációs módszertől,   hogy nem kell megadni az e-mailt, nevet és jelszót.
Arra is lehetőség adófik, hogy profilfotót és más részleteket adj hozzá az általunk elérhető adatokhoz, például az előnyben részesített márkákhoz, vagy termékekhez. A "Felhasználói profil" funkció további beállításain keresztül nyomon követjük preferenciáidat annak érdekében, hogy a leghasznosabb, és igényeidnek megfelelő személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk neked.
A Prospecto.hu-n való regisztrálásfontosabb szabályai:
Személyes számla nem ruházható át harmadik félre. Egy személy által több profil használata tilos, és a prospecto.hu szabályinak megszegését jelenti. Több profil használata ugyanazon személy számára tilos, és ellentétes a Prospecto.hu szabályokkal.
Felhasználóink hirdetése és feldolgozása:
Különös érdeklődést keltő promóciós üzenetek közzététele, és weboldal jobb működése érdekében, felhasználhatjuk a kapcsolattartási adatokat, és a felhasználói élményekkel kapcsolatos információkat. Ez magában foglalja az e-mail üzeneteket, a Prospecto.hu hirdetéseket és / vagy más cégek és alkalmazások weboldalait, valamint a Facebook és a Google platformokon közzétett hirdetéseket. Az üzenetek célja, hogy a résztvételt ösztönözze, és növelje weboldalon nyújtott szolgáltatásaink hatékonységét, beleértve az új funkciókról, kérdésekről, hírlevelekről és eseményekről szóló információkat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek és hasznosak lehetnek a felhasználók számára. Információkat közlünk: termékekre, promóciókra, és versenyekre vonatkozó új ajánlatok megjelenése esetén. Az üzenetek átvételét a honlappal való kommunikációs feltételek beállításával lehet szabályozni.
Meddig tároljuk a begyüjtött adatokat?
Általában az ilyen formában benyújtott adatokat mindaddig megtartjuk, amíg a felhasználó a szolgáltatást igénybeveszi.
Ha az ügyfelek profiljával, vagy rendszeres e-mail címével kapcsolatosan, öt év leforgása alatt nem történik semmiféle bejelentkezési próbálkozás, úgy véljük, hogy szolgáltatásaink már nem érdekelnek, és ennek következtében töröljük a tárolt személyes adatokat az adatbázisból.
Hogyan gyűjtjük össze a személyes adatot?
A személyes adatgyűjtést rendszerint a Prospecto.hu weboldalon található űrlap kitöltése alapján végezzük el. Bizonyos szolgáltatások további e-mailes visszaigazolást igényelnek.
A Prospecto.hu nem vállal felelősséget a weboldalon kívüli bevitt, a vállalathoz bármilyen módon kapcsolódó  adatokért.
Hogyan tároljuk az adatokat?
Az adatok vesztességektől, manipulációktól, vagy jogosulatlan hozzáféréstől való védelme érdekében műszaki és szervezési lépéseket tettünk. A technológiai fejlődésnek megfelelően, folyamatosan alkalmazkodunk a biztonsági intézkedésekhez. Minden információt SSL titkosítás  után továbbítunk.
Adattárolás végett, a Prospecto.hu csak a személyes adatok biztonságos tárolását biztosító, szabványoknak megfelelő, hitelesített kiszolgálókat használ. A szerverek Bulgáriában találhatók. A (z) Prospecto.hu nem foglalkozik a személyes adatok fizikai nyilvántartásával. A platformok között, az adatátviteli folyamatok teljesen automatizáltak. Fizikai forrásokon keresztül nem továbbítunk személyes adatokat.
A személyes adatokhoz való hozzáférésre jogosult személyek kötelesek a titoktartást fenntartani,.Ugyanakkor  közvetlenül, és jogszerűen felelősek a személyes adatok védelméért.
Ennek ellenére, bármilyen szigorú is lenne a személyes adatok védelme, jelenleg még nem létezik egy legyőzhetetlen biztonsági rendszer. Nem garantálhatjuk, hogy az interneten tárolt adatok feltétlenül, és feltétel nélkül védettek a rosszindulatú támadásoktól.
A (z) Prospecto.hu csak a következők károkért vállal felelősséget:
Szándékosan, a Prospecto.hu vagy annak felhatalmazott képviselőinek súlyos gondatlansága miatt.
Hol láthatom, hogy milyen személyes adatokat tárolnak rólam?
Minden felhasználónak bármikor jogában áll információt kérni az általunk tárolt adatokról. Ha az adatok pontatlanok, hiányosak vagy jelentéktelenek, kérheti azok kijavítását vagy letörlését. Nem tudjuk az adatokat törölni olyan esetekben, amikor a törvény előírja az adatok tárolását, számviteli szabályok, vagy ha jogos okok vannak az adatok tárolására, például a fennálló tartozásokra. Ha beleeggyezésed adtad az adataidat marketing célokra való használatára, bármikor visszavonhatod a beleegyezésed.
A személyes adatokra vonatkozó bármely kérdés esetén kapcsolatba léphet a office@prospecto.hu keresztül, és két
héten belül válaszolunk kérdésedre.
Személyes adatok megosztása harmadik felekkel.
Az általunk tárolt személyes adatokat csak a cégen belül használjuk fel, kivéve, ha információcserére van szükség.
Ilyen esetekben a következő körülmények között közöljük az általunk tárolt személyes adatokat:
Ha a felhasználó megkéri vagy engedélyezi
Megoszthatjuk az információkat olyan harmadik felekkel is, akik segítenek a szolgáltatásaink biztosításában, fejlesztésében, integrálásában, személyre szabásában, karbantartásában és a bevételszerzésében.
Megegyezés alapján a marketinges e-mailek és az egyes szolgáltatások fogadására vonatkozó megfelelő üzenetek megjelenítéséhez, a Prospecto.hu a közösségi hálózatokon keresztül  is közöl információs anyagokat.
Ha jogszabályi kötelezettség keletkezik, vagy ha szükségesnek tartjuk, saját jogainak védelme esetén.
Harmadik fél weboldlaira mutató linkek: Prospecto.hu tartalmazhat olyan linkeket, amelyek más olyan weboldakra vagy szolgáltatásokra vonatkoznak, amelyek adatvédelmi gyakorlatai eltérhetnek a miénktől. Ha ezeket a harmadik fél weboldalakat tájékoztatja, az adatokat az ők adatvédelmi irányelveik szabályozzák, nem a miénk. Javasoljuk, hogy alaposan tekintsd átaz általad  látogatott weboldalak adatvédelmi nyilatkozatát.
Hogyan akadályozhatom meg a személyes adataimhoz való hozzáférést?
A Prospecto.hu weboldalon, minden felhasználó egyszerűen törölheti fiókját, és elutasíthatja a marketing és egyéb ilyen típusú anyagok fogadását.
A felhasználói profil törlése úgy történik, hogy bejelentkezel személyes fiókodba, és kiválasztod a "Beállítások" mezőben a "Profil törlése" opciót.
Ha a profilodat letörlöd, elveszíted fiókadataidat, beállításaidat, és az általad megadott minden információt. A nem kívánt marketingüzenetekről való leiratkozást, a fogadott e-mailek bármelyikén elhelyezett "leiratkozás" gomb megnyomásával, és a Prospecto.hu rendszerben történő visszaigazolással kell elvégezni.
Még akkor is, ha a felhasználó kifejezte előzetes hozzájárulását személyes adataik felhasználásához, az bármikor gyakorolhatja  az adatok letörlésére való jogát. Ez az opció törli a személyes adatokat az adatvédelmi irányelvek értelmében.
A "Felejts el" opció minden felhasználói profilban elérhető a "Beállítások" mezőben, és a Prospecto.hu által küldött e-mailen keresztül.


2. Az prospecto.hu cookie törvénye 

 A cookie (magyarul süti) egy kis méretű adatcsomag, amelyet a böngésző egy-egy honlap (webszerver) kérésére elment a számítógépén. A  90-es években kezdték használni, és jelenleg a világon az egyik leghasználtabb internetes technológia.

A sütik személyes adatokat nem tárolnak, sem vírust nem terjesztenek, nem olvashatják el azokat az információkat, amiket a merev lemez tartalmaz, egyszerűen csak arra használtak, hogy könnyebbé tegyék a felhasználók számára  az internet használatát.A honlapunk ezekben a sütikben tárolja az ideiglenes, de számunkra fontos és megjegyzendő információkat, például a személyes beállításokat, de ezek segítségével azonosítjuk a felhasználókat is, ezekkel figyelik a böngészési szokásokatt és azt is nyomon követik, hogy az adott honlapot korábban meglátogatta-e már.

 Milyen információkat fog tárolni egy süti?

Általában, a következőket tárolja: 

 

  • A honlap URL címét ; 

  • A süti lejárati dátumát, avagy meddig tartózkodik a számítógépben vagy a telefonban; 

  • Ertéket – általában egy véletlenszerűen létrehozott egyetlen darab szám.

 

 Meddig maradnak a sütik a számítógépben? 

 

  • Időszakos sütik: olyan ideiglenes fájlok, amelyek a bejelentkezett időszak végéig, vagy az alkalmazás (böngésző) bezárásáig maradnak a felhasználó eszközén. Ezek nem maradnak a merev lemezen. 

  • Állandó sütik: a paraméterükben meghatározott ideig, vagy manuális törlésükig vannak jelen a felhasználó eszközén.

 

Elfogadás 

A weboldal használatával elfogadod, hogy az prospecto.hu sütiket telepít be a számítógépbe vagy telefonba. 

 

Hogyan használjuk a sütiket? 

 Az prospecto.hu weboldalon használt sütik lehetővé teszik a felhasználó internetezésre használt eszközének felismerését, így releváns, a felhasználó igényeihez igazított tartalom megjelenítését. Ilyenek például a kizárólag felhasználói névvel és jelszóval elérhető oldalak, amik sütik nélkül nem működnének. A sütik a felhasználó számára egyszerűbb böngészést biztosítanak, és elősegítik a honlapunk szolgáltatásainak kényelmesebb használatát A sütik értékes információkkal szolgálnak a felhasználók oldalhasználati szokásaival kapcsolatosan. A kapott statisztikai eredményeket felhasználva, az oldal szerkezetét és tartalmát az igényeknek megfelelően alakíthatjuk, mindezt a felhasználók anonimitásának megőrzése mellett. 

A weboldalunk egy harmadik típusú sütit is használ, aminek segítségével eldöntjük, hogy  hova helyezzük az online reklámot a megfelelő közzététel érdekében. Ezeknek a sütiknek az a feladata, hogy értesítsenek arról, hogy ha a más oldalakon megjelenő (pl. Google vagy Yahoo weboldalon) a weboldalunk felé irányítsa-e vagy sem a felhasználót. Ezek a a süti fajták sem gyűjtenek be személyes adatokat. 

 

Az prospecto.hu weboldal által használt sütik 

 A következők szerint osztályozhatók: első fél süti, és harmadik fél süti. 

 

Első fél sütik 

 Az első fél sütiket a meglátogatott webhely helyezi el a prospecto.hu weboldalon, és arra használtak, hogy a felhasználók számát megtartsuk, a honlapon eltöltött időt kövessük, és az általuk kiválasztott termékeket tároljuk. 

 

Harmadik fél sütik 

 A harmadik fél sütik más domain-től származnak, nem a meglátogatott honlapról. Ezek partnereink is lehetnek. Online kérdőívek, vagy élő csevegés segítik a felhasználót, hogy választ kapjon minden kérdésre. A hirdetési hálózatok is használnak sütiket, hogy a hirdetésüket a legmegfelelőbb helyekre helyezzék el. 

 

Közösségi háló sütik

 Köztudott, hogy a közösségi hálózatok is, mint Facebook és Twitter, ahol megoszthatja különböző weboldalakat, sütiket használnak. Ezen sütik törvényéről az illető honlapokon találsz több információt. 

 

Sütik írányitása

 Eldöntheted ha elfogadod, vagy elutasítod a sütiket.

Mi történik, ha nem fogadom el őket?

Ha nem engedélyezed a cookie-kat, akkor is böngésuhetsz a az prospecto.hu oldalakon, de a honlap egyes részei és funkciói megfelelő cookie-k nélkül nem működnek, például nem tudsz regisztrálni az online jótállásra, vagy bejelentkezni a fiókodba. 

Hogyan lehet kezelni a sütiket, különböző webböngészőkön?

Kérjük, olvasd el az alábbi linkeken található részleteket arról, hogyan kell kezelni a cookie-beállításokat:  

PC és MAC számítógép

Mobil eszközök

(A  fent adott link tájékoztat minden  Blackberry kézikönyvről). Ha olyan webböngészőt használsz, ami nincs felsorolva, kérjük keress dokumentációt, vagy online segítséget.

 

Nem tudod biztosan, hogy milyen böngészőt használsz? Így keresd meg:

PC számítógép

Súgó, aztán Névjegy, és már megjelenik a képernyőn

MAC számítógép

A webböngésző felső részén írja hogy ''Safari'' vagy ''Firefox'', majd Névjegy. 

Mobil eszközök: Keresd meg a megnyitott alkalmazás nevét. Több információ a sütik kezeléséről

www.allaboutcookies.ors egy hasznos forrás, ami nagyon részletes információkat tartalmaz sütikről és azok kezeléséről. Vagy ha még többet szeretne tudni, nézze meg a következő weboldalt: www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Ha nem szeretnél sütiket használni, vagy kapni a prospecto.hu webolda böngészése közben, az opciót a  Google Analytics Opt-out Browser Add-on. is beállíthaod. 

Külső weboldalakra utaló linkek

Az prospecto.hu weboldal nem felelős külső weboldalak tartalmáért. Rendszeresen frissítjük a weboldalunk vonatkozásait, de előfordulhat, hogy a külső weboldalak tartalma nem mindig van frissítve vagy nem mindig pontos. 

 

3. Az adatgyűjtés típusa, és célja

 Azon látogatókról, akik úgy döntenek, hogy regisztrálnak a honlapunkon egyrészt személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjtünk, mint például az IP cím, dátum, adatátvitel, másrészt a böngészőben megnyitott weboldal címe, ahonnan belépett weboldalunkra.A weboldalunk Facebook és Google + bedolgozó modult használ, leginkáb a ''like'' gombot. A szolgáltató weboldalt, mint például Facebook, a  Facebook Inc., 1601 South California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA irányítja. A bedolgozó modulok általában a Facebook lógóval vannak megjelölve.

A tájékoztatók a Google +-ra is érvényesek (szolgáltató: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) amit ugyanúgy használunk weboldalunkon.

Ha a weboldalunkat a Facebookon keresztüli bejelentkezés során tekinted meg, a Facebook profil segítségével jelentkezhetsz be. Ha a ''Like'' gombra kattintsz, ez a Facebookra lesz átadva és az adatok ott lesznek tárolva, ennek következtében a „Like”-okat megoszthatod a barátaiddal is.   A Facebookra feltöltött adatok természetét, és a használati célját sem. Több információ található itt: http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084.

Ha nem szeretnéd, hogy a Facebook profilod össze legyen kötve a weboldalunkon tett látogatással, mielőtt a honlapunkra bejelentkeznél, lépj ki a Facebook fiókodból. 

 

Facebook Connect 

Facebook Connect egy olyan alkalmazás ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó a Facebook azonosítón keresztül kerüljön weboldalunkra. Fő célja, a weboldalunkra való bejelentkezés leegyszerűsítése. Facebook Custom Audience 

Facebook Custom Audience egy olyan típusú csoport amit a Facebookon létező ügyfeleinkből készítettünk, és akiket a Facebookon keresztűl is elérhetünk a reklámainkkal.  

 

Double Click 

Google Double Click szolgáltatást használunk, amely segít a feltörekvő megjelenítőknek digitális hirdetéskészletük eladásában, ütemezésében, megjelenítésében és nyomon követésében. A Double Click sütik nem tartalmaznak személyes információt, és mi nem adjuk át az begyűjtött adatokat harmadik félnek. 

 

Hírlevél 

E-mailen küldött hírlevelünkre, a név, nem, és város megadásával iratkozhatsz fel. Nem kell külön profilt létrehozni ezért. Bármikor leiratkozhatsz. A leiratkozás után több hírlevelet nem fosz kapni, és az e-mail címedet is töröljük rendszerünkből. A megadott e-mail címet, az prospecto.hu, a  Google Universal Analytics és Google Analytics eszközökkel együtt használhatja az általad megtekintett oldalak kivizsgálására, és a szolgáltatásaink javítása érdekében. Google Analytics által használt sütik nem adnak át prospecto.hu weboldalnak semmilyen személyes információt. 

 

Google Adwords Conversion (Reklámozás)

Ez az eszköz arról nyújt információt, hogy mi történik ha egy felhasználó rákattint egy reklámra – ha terméket vásárol, ha feliratkozik hírlevélre stb. Amikor egy ügyfél egy olyan tevékenységet végez, ami értékesnek számít, ezeket a tevékenységeket conversions (áttérések)-nak hívják. 

 

Google Analytics

A weboldalunk Google Analytics használ, egy Google analitikai szolgáltatás ami azokat a sütiket és fájlokat használja amik már a felhasználó számítógépében vannak és amik a weboldal kihasználási módját vizsgálják ki. Ezeket az információkat az USA-ban lévő Google fogja tárolni. Ezen a weboldalon az adatok titkosítása garantált. Rendkívüli esetekben az IP címt közlik egy USA-ban található  Google felszolgálónak.

Több információ a Google adatvédelmi politikájáról ezen a címen: http://www.google.com/intl/co.za/policies/privacy/ 

 

Google Analytics for Display Advertisers (Hirdető bemutatásnak) – cookie használata

Az olyan felhasználók eszköze, akik a Google Analytics for Display Advertisers-t használják, egy harmadik fél Double Click cookiet is tárol.  Több információért, tekintsd meg a  Google Advertising Privacy FAQ gyakori kérdéseket.   

 

Google AdSense

A Google AdSense úgy működik, hogy a szöveges és vizuális hirdetéseket a weboldal tartalmai és webhelyének látogatói alapján párosítja az egyes webhelyekkel. A hirdetéseket termékeiket népszerűsíteni kívánó hirdetők készítik el, és fizetik ki. A látogatás során, a hidetők néha információkat használhatnak. Ha többet akar tudni, kattints ide

 

Google Analytics for Display Advertisers (Hirdető bemutatásnak) – cookie használata

Az olyan felhasználók eszköze, akik a Google Analytics for Display Advertisers-t használják, egy harmadik fél Double Click cookiet is tárol.  Több információért tekintsd meg a Google Advertising Privacy FAQ gyakori kérdéseket.   

 

Google Syndication

Google Syndication a Google tulajdona, amit Google AdSense és DoubleClick reklámra vonatkozó tartalmak és más források tárolására használunk. E platform nem használ ügyfél oldali nyomózást. 

 

Google Tag Manager

Google Tag Manager egy olyan alkalmazás, ami megkönnyíti a különböző mérőkódok és egyéb kódrészletek kezelését a honlapokban. Ez Google és nem Google címkékkel is működik. 

 

Remarketing

A weboldalunk a Google Analytics mellett, remarketing-et is használ. A remarketinggel megcélozhatjuk hirdetésekkel azokat a felhasználokat, akik korábban jártak már a honlapunkon. Ez sütik segítségével végezzük el.  A Double Click sütit el lehet utasítani a Google ads management oldalakat megtekintve.

 

Hotjar

A Hotjar megjeleníti egy adott felhasználó weboldalon végzett tevékenységét. Az eszköz titkosítja a felhasználó IP címét.

 

 4. Harmadik félnek való átadás

 Offerista Group Hungary Kft. felhasználók adatainak biztonságával kapcsolatban minden technikai követelménynek megfelel. A felhasználók személyes adatait csak technnikai célokra használjuk, és harmadik félnek nem adjuk át.

Offerista Group Hungary Kft. nem adja át harmadik félnek a felhasználók személyes adatait, mint például az e-mail címet, a felhasználó jóváhagyása nélkül.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem