Pepco Siófok akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 92 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.06.01-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

8 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Siófok városban

A Pepco története pár szóban

 

 

 

 

 

A ruházati termékek, háztartási termékek és dekorációs termékek forgalmazására specializálódott Pepco diszkontáruház-lánc alapítása 1999-re nyúlik vissza. A vállalatot Lengyelországban alapították, a központja Poznań városában van. Az közel két évtizedes működése folyamán a cég számos európai ország piacán megjelent, 11000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 1200 boltot üzemeltet a kontinensen. A Pepco 2015 óta van jelen hazánkban, és a  Pepkor Hungary Kft. égisze alatt működik. Magyarországon a Pepci üzletek száma jelenleg 129, így kijelenthető, hogy a cég országos szintű lefedettséggel bír.

Pepco Siófok – termékkínálat

 

A Pepco siófoki boltja a Balaton déli partja „fővárosának” szívében, a Sió Pláza első emeletén várja a vásárlókat. A siófoki üzlet kínálatában divatos női ruhák (felsők, pulóverek, toppok, nadrágok, rövidnadrágok, szabadidő ruhák, cipők stb.) és férfiruhák (pólók, ingek, nadrágok, rövidnadrágok, szabadidő ruhák stb.), gyermekruhák találhatók, amelyek mindegyikét pénztárcabarát áron vásárolhatjuk meg. Emellett számos szezonális termék, és lakásfelfeszerlési árucikk (textíliák, tárolóeszközök, konyhai kiegészítők (a serpenyőktől kezdve a teáskannákon át a hőálló üvegedényekig), dekorációs termékek, és minőségi gyerekjátékok is elérhetők a boltban.

 

Weboldal és szolgáltatások

 

A Pepco magyar nyelvű weboldala letisztult dizájnt mondhat magáénak, és rendkívül könnyen használható. Az oldalon egy remek online akciós újság is folyamatosan elérhető, ami a legfrissebb ajánlatok, és a legjobb akciók bemutatására szolgál, amelyek révén rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá minőségi termékekhez. A Pepco az által forgalmazott termékekhez 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát biztosít, és TAX FREE szolgáltatást is nyújt a vásárlói számára.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Sió Pláza - 8600 Siófok, Fő tér 6, a Víztoronynál

  • Telefonszám: 20/275-3434 / +36 (1) 701-0424

  • Nyitva tartás:

    • hétfő-szombat: 09:00 - 22:00

    • vasárnap: 07:00 - 18:00

  • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem