Walkmaxx akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Walkmaxx márkával

Értékelés: 5 - 1 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

információ a Walkmaxx márkáról

  • www.walkmaxx.hu

Walkmaxx termékek Magyarországon

 

A Walkmaxx lábbelik a jellegzetes - gördülő talpú - kialakításuk révén elősegítik az egészséges járást, mivel viselésük során jobban megdolgoztatják az izmokat a normál cipőhöz képest, és a jobb testsúlyelosztásnak hála enyhítik az izületek és a hát fájdalmát.

 

A Walkmaxx minden korosztály számára kínál cipőket - utcai és sportcipők, csizmák és magasszárú cipők, balerina és mokaszin cipők, szandálok és papucsok kínálatából válogathatunk.

 

A Walkmaxx termékek a jól ismert Top Shop üzletek kínálatában találhatóak meg, amelyeket a Studio Moderna üzemeltet. E boltok Budapesten több mint féltucat ponton, továbbá számos nagyobb vidéki városban (Győrtől Nyíregyházáig, Kecskeméttől Pécsig országszerte - többnyire bevásárlóközpontokban, plázákban) várják a vevőket.

 

Walkmaxx akciós újság

 

A Walkmaxx lábbelik hónapról hónapra új akciói az aktuális reklámújság oldalain böngészhetőek. A friss katalógus kizárólag nálunk, vagyis a prospecto.hu weblapon olvasható. Az akciós szórólapban mindig kedvező ajánlatokra bukkanhat e különleges cipőkre vonatkozóan.

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem