Ikea akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Ikea márkával

Értékelés: 4.3 - 15 értékelés

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 19 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 36 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 35 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 36 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 40 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Ikea újság lejárati dátum 31.12.2022-ig

Nézz meg 52 oldalnyi ajánlatot! 96 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

információ a Ikea márkáról

Az IKEA története

 

A könnyen összeállítható (lapra szerelt) bútorok eladására szakosodott áruházláncot 1943-ban, 17 éves korában alapította Ingvar Kamprad. A vállalat neve az ő monogramjából, valamint az Elmtaryd nevű családi farm és szülővárosa, Agunnaryd kezdőbetűiből áll össze.

 

A kezdetben csomagküldőként működő vállalkozás 1953-ban nyitotta meg az első üzletét Älmhultban (ahol ma az IKEA állandó múzeuma található). Az első áruházat 1958-ban építették, külföldön pedig 1963-tól indult meg a terjeszkedés.

 

2017-ben az IKEA 29 országban volt jelen 355 áruházzal. Weboldalukat egy év alatt több mint 2 milliárdszor látogatták meg. A mai, modern, fiatalos lakberendezés terén jóformán megkerülhetetlen piaci szereplő.

 

Az IKEA Magyarországon

 

 

Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990-ben nyitotta meg Budapesten, az Örs vezér terén, a XIV. és X. kerület határán. Az áruház megközelíthetősége kiváló, mivel az M2 metróvonal, valamint a H8-as (gödöllői) és H9-es (csömöri) HÉV végállomásán kívül számos buszvégállomás szintén található itt, illetve villamosvonalak is áthaladnak a téren.

 

1999-ben nyílt meg a cég második áruháza Budaörsön, az M7-es autópálya mellett, a budaörsi lakótelep tőszomszédságában, a fővárosból Budaörsre közlekedő buszjáratok végállomásánál.

 

2017-ben került átadásra a második budapesti bútoráruház Soroksáron, a XXIII. kerületben. Ez a közvetlenül az M5-ös autópálya mellett található áruházuk a legnagyobb a Magyarországon működő három IKEA-áruház közül.

 

Az IKEA kínálata

 

Az IKEA világszerte jól ismert márkanév a könnyen összeszerelhető, divatos megjelenésű bútorok terén. Kényelmes kanapék, ágyak (köztük sokféle franciaágy és gyerekágy), valamint matracok, továbbá praktikus konyhabútor, előszobabútor és gardrób, nappali és hálószobai bútordarabok, számtalan különféle szekrény és polc, asztal és szék, illetve ötletes, hasznos, trendi lakberendezési kellékek széles választéka kapható mind a budapesti áruházakban, mind Budaörsön.

 

Online vásárlás az IKEÁ-nál

 

2018-ban az IKEA bevezette az online vásárlás szolgáltatását, így az IKEA bútorai és egyéb berendezési tárgyai immáron nem csak az áruházakban érhetőek el, hanem online rendeléssel, országos házhoz szállítással is megvásárolhatóak. 

Aktuális IKEA-katalógus

 

A lakberendezési áruházlánc évről évre megjelenő, ötletekben és termékajánlatokban gazdag akciós bútor-katalógusa, valamint az otthon egyes helyiségeinek bebútorozási lehetőségeivel foglalkozó tematikus brosúrái megtalálhatóak a honlapunkon.

 

Az IKEA-áruházak elérhetősége

 

Cím:

IKEA Örs vezér tér:

Budapest XIV. kerület, Örs vezér tere 22.

 

IKEA Soroksár:

Budapest XXIII. kerület, Bevásárló utca 4.

 

IKEA Budaörs:

Budaörs, Sport utca 2-4.

 

Nyitvatartás (valamennyi áruházban):

 

hétfő-szombat: 09:00-21:00

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem