Delimano akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Delimano márkával

Értékelés: 0 - 0 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

információ a Delimano márkáról

Delimano termékek Magyarországon

 

A Delimano konyhafelszerelési márka mögötti céget, a Studio Modernát 1992-ben alapították a szomszédos Szlovéniában, és ma már 21 európai országban vannak jelen termékeikkel. Magyarországon jól ismert az általuk üzemeltetett Top Shop üzlethálózat.

 

A Delimano jelenleg már száznál is több különféle termékből álló kínálata edényeket (serpenyők, fazekak, kukták, olajsütők, tepsik és sütőedények, edénykészletek), valamint konyhai kiegészítőket (szeletelők és reszelők, keverő- és tálalókanalak), kisgépeket (robot- és turmixgép, gofri- és grillsütő, joghurt- illetve fagylaltkészítő gép, vízforraló) foglal magába, amelyeknek az ételek előkészítésénél, a főzés során és a tálalásnál is hasznát veszik a háztartásokban.

 

Népszerű termékük továbbá az átfolyós vízmelegítő csaptelep.

 

A Delimano márkanév fémjelezte termékek a Top Shop országos hálózatában vásárolhatóak meg - ezek az üzletek Budapest számos pontján, valamint különböző vidéki nagyvárosokban (Debrecentől Miskolcon át Pécsig, Székesfehérvártól Szegeden át Veszprémig közel másféltucat településen), jellemzően ezek frekventált pontjain állnak a vevők rendelkezésére.

 

Delimano akciós újság

 

A Delimano márkájú termékekre vonatkozó akciók fellelhetőek a havonta frissülő akciós katalógus oldalain. A Delimano reklámújság kizárólag a prospecto.hu honlapon található meg. Ez a szórólap mindig kedvező ajánlatokkal várja a konyhafelszerelési eszközök iránt érdeklődő vásárlókat.

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem