Minden Pepco Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


A Pepco rövid története

 

A Pepco nemzetközi áruházlánc a dél-afrikai Pepkor befektetési holding tulajdona, ami egy Christofell Wiese nevű dél-afrikai milliárdos kezében van. Ő a Forbes magazin szerint 5,8 milliárd dolláros vagyonával az afrikai kontinens egyik leggazdagabb embere.

 

A Pepkor holding 1965 óta van jelen a kiskereskedelemben. Jelenleg összesen 30 ezer munkavállalót foglalkoztatnak, és 3000-nél is több üzlettel rendelkeznek Európában, Afrikában és Ausztráliában.

 

Az európai Pepco központja a lengyelországi Poznańban található. Európában az első üzleteket is ebben az országban nyitotta meg a diszkontlánc 2004-ben. 2013-ban a cég megjelent Csehországban és Szlovákiában, 2015-től Magyarországon és Romániában is aktív, 2017-től pedig belépett Horvátország és Szlovénia kiskereskedelmi piacára.

 

Európában közel 1200 boltjuk van, és több mint 11 ezer ember dolgozik a cégnél.

 

A Pepco Magyarországon

 

A Pepco 2015-ben lépett be a magyar kiskereskedelmi piacra - májusban két budapesti bolttal indult meg a magyarországi terjeszkedés, és még ugyanebben az évben számos vidéki városban is megjelentek a Pepco üzletei.

 

A ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkontlánc üzleteit a Pepkor Hungary Kft. üzemelteti. Jelenleg 140 boltjuk található meg országszerte, a fővároson kívül nyolcvannál is több városban.

 

A 2015/2016-os üzleti évben közel 6 milliárd forintos árbevételt értek el Magyarországon.

 

2019. áprilisi bejelentésük szerint 27,2 milliárd forintos logisztikai beruházást telepítenek Magyarországra. A 100 ezer négyzetméteres gyáli raktárbázisról szolgálják majd ki a régió valamennyi országát.

 

A Pepco akciós újság

 

A Pepco akciós újságja kéthetente jelentkezik vonzó ajánlatokkal; a legfrissebb szórólap oldalain ruházati és lakberendezési termékekre vonatkozó különféle akciók találhatóak. Az aktuális Pepco katalógus honlapunkon bármikor elérhető és kényelmesen böngészhető.

 

Mutass többet...
notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!