Minden Pepco Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


A Pepco rövid története

 

A Pepco nemzetközi áruházlánc a dél-afrikai Pepkor befektetési holding tulajdona, ami egy Christofell Wiese nevű dél-afrikai milliárdos kezében van. Ő a Forbes magazin szerint 5,8 milliárd dolláros vagyonával az afrikai kontinens egyik leggazdagabb embere.

 

A Pepkor holding 1965 óta van jelen a kiskereskedelemben. Jelenleg összesen 30 ezer munkavállalót foglalkoztatnak, és 3000-nél is több üzlettel rendelkeznek Európában, Afrikában és Ausztráliában.

 

Az európai Pepco központja a lengyelországi Poznańban található. Európában az első üzleteket is ebben az országban nyitotta meg a diszkontlánc 2004-ben. 2013-ban a cég megjelent Csehországban és Szlovákiában, 2015-től Magyarországon és Romániában is aktív, 2017-től pedig belépett Horvátország és Szlovénia kiskereskedelmi piacára.

 

Európában közel 1200 boltjuk van, és több mint 11 ezer ember dolgozik a cégnél.

 

A Pepco Magyarországon

 

A Pepco 2015-ben lépett be a magyar kiskereskedelmi piacra - májusban két budapesti bolttal indult meg a magyarországi terjeszkedés, és még ugyanebben az évben számos vidéki városban is megjelentek a Pepco üzletei.

 

A ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkontlánc üzleteit a Pepkor Hungary Kft. üzemelteti. Jelenleg 140 boltjuk található meg országszerte, a fővároson kívül nyolcvannál is több városban.

 

A 2015/2016-os üzleti évben közel 6 milliárd forintos árbevételt értek el Magyarországon.

 

2019. áprilisi bejelentésük szerint 27,2 milliárd forintos logisztikai beruházást telepítenek Magyarországra. A 100 ezer négyzetméteres gyáli raktárbázisról szolgálják majd ki a régió valamennyi országát.

 

A Pepco akciós újság

 

A Pepco akciós újságja kéthetente jelentkezik vonzó ajánlatokkal; a legfrissebb szórólap oldalain ruházati és lakberendezési termékekre vonatkozó különféle akciók találhatóak. Az aktuális Pepco katalógus honlapunkon bármikor elérhető és kényelmesen böngészhető.

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem