Pepco Pécs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 92 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.06.01-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

7 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Pécs városban

A Pepco Pécsen

 

A dél-dunántúli nagyvárosban, Baranya megye székhelyén két Pepco-üzlet szolgálja ki a vásárlói igényeket. 2016 októberében az árpádvárosi Tescónál nyílt meg az első boltjuk, majd 2017 szeptemberében a Pécs Plázában is megjelentek kedvező árú ruházati és lakberendezési kínálatukkal.

 

A pécsi Pepco-üzletek választéka

 

Az egyedi kínálattal rendelkező diszkontlánc női, férfi és gyermekruházattal, valamint háztartási-lakberendezési cikkekkel éppúgy a vásárlók rendelkezésére áll, mint gyerekjátékokkal és babaápolási termékekkel, írószerekkel és hobbikellékekkel. A szezonális termékek nemcsak húsvétra és karácsonyra szolgálnak ötletekkel, de Valentin-napra és Halloweenre úgyszintén, továbbá a kertbe és a teraszra, valamint a vakációra is számtalan hasznos, kreatív és eredeti terméket találhatnak a Pepcónál a pécsiek.

 

Pepco akciós újság Pécsett

 

A Pepco pécsi boltjaiban a vásárlóközönséget váró kedvező akciók az e honlapon böngészhető reklámújság lapjain mindig megtalálhatóak. A friss online katalógus ajánlatai között mindenki talál a kedvére valót - a pécsi Pepco boltokban pedig megvásárolhatja e termékeket. Itt mindig az aktuális Pepco szórólap segít a vásárolni szándékozók tájékozódásában.

 

A pécsi Pepco-boltok elérhetőségei:

 

Központi ügyfélszolgálat telefonszáma: +36/1-701-0424

 

7621 Megyeri út 76. (Pécs Plaza)

 

A Pécs Plázában található Pepco nyitvatartása:

hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap: 09:00-18:00

 

7631 Kincses út 1. (Tesco)

 

A Kincses úti Tescónál található Pepco nyitvatartása:

hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap: 10:00-18:00

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem