Euronics Pécs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.3 - 75 értékelés
No Catalogs
Ennek az üzletnek pillanatnyilag nincs elérhető, aktuális reklámújsága. Kérjük, tekints meg más reklámújságot ez a kategória !

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Pécs városban

Az Euronics Pécsett

 

A baranyai nagyváros Euronics-áruháza a Pécs Pláza területén működik. A pécsi Kertvárosban, a Vásártér közelében fekvő bevásárlóközpont - és a benne található műszaki szaküzlet - nemcsak autóval, de a helyi autóbuszjáratokkal is könnyen megközelíthető a pécsiek és környékbeliek számára.

 

A pécsi Euronics műszaki áruház választéka

 

A szakáruház kínálatában a műszaki, szórakoztatóelektronikai cikkek sokasága várja a vásárlóközönséget. A termékválasztékban megtalálhatóak a konyhai és egyéb háztartási kis- és nagygépek a vízforralótól és varrógéptől a fagyasztóládán és hűtőszekrényen át a mosó- és szárítógépig, a tévék és házimozik, autóhifik és hangfalak, a mobilkészülékek és navigációs eszközök, fotós felszerelések, videókamerák, számítógépek (asztali és táblagépek, notebookok), perifériák és kiegészítők, irodatechnikai berendezések, játékok, drónok, és megannyi más termékfajta.

 

Euronics akciós újság Pécsen

 

Mielőtt ellátogat az Euronics pécsi áruházába, böngéssze át honlapunkon az áruházlánc üzleteiben éppen érvényes akciókat az online katalógus(ok) oldalain. Az aktuális online reklámújságok az általános akciós kínálat mellett időszakosan egy-egy konkrét márkának vagy műszaki termékkörnek az ajánlatait is tartalmazzák. Nálunk garantáltan mindig a pécsi vásárlók rendelkezésére áll mindegyik friss Euronics szórólap.

 

A pécsi Euronics-üzlet elérhetőségei:

 

Pécs 7632, Megyeri út 76. (Pécs Pláza)

 

Központi telefonszám:

+36/1-411-8434, +36/20-890-0100

 

A pécsi Euronics nyitvatartása:

hétfő-péntek: 10:00-19:00

szombat: 10:00-20:00

vasárnap: 09:00-18:00

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem